• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Partytent Huren in Groningen, Drenthe en Friesland - Goedkoopste in de regio!


Goedkoop een partytent huren voor ieder feest. Vanaf € 45,- huurt u een partytent. Wij maken het huren van een tent voor iedereen betaalbaar. Een partytent huren is ideaal voor een tuinfeest, verjaardag, bruiloft, buurtfeest! Afhalen van partytenten en toebehoren is mogelijk aan de Weg de Verenigde Naties 2 in Zuidbroek. Zelf afhalen is lekker goedkoop bij Knal Verhuur!

Overzicht partytenten – Prijzen incl. BTW en voor een heel weekend!

Easy Up partytent 3×3

- Ideaal bijv. op de markt
- In 5 minuten te plaatsen

Partytent 4×4

- Oppervlakte: 16 m2
- Ca. 16 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 50,-

Partytent 6×3

- Oppervlakte: 18 m2
- Ca. 20 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 55,-

Partytent 8×4

- Oppervlakte: 32 m2
- Ca. 30 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 55,-

Partytent 10×4

- Oppervlakte: 40 m2
- Ca. 40 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 60,-

Partytent 8×8

- Oppervlakte: 64 m2
- Ca. 60 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 110,-

Partytent 12×8

- Oppervlakte: 92 m2
- Ca. 90 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 165,-

Partytent 16×8

- oppervlakte: 128 m2
- ca. 120 personen

Opbouw/afbouw meerprijs € 220,-

Feesttent PVC 12×6

- Professionele PVC tent (72 m2)
- Ook in de winterperiode

Opbouw/afbouw meerprijs € 220,-

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur

We kunnen meerdere tenten aan elkaar koppelen tot één grote ruimte. Wij verzorgen tenten van 10 tot 2500 personen. Hierboven staan de partytenten tot en met ongeveer 150 personen. Bekijk hier onze grote feesttenten.

Dag of weekend huren? Zelfde prijs! Altijd goedkoop een partytent huren dus!

Bij ons betaalt u voor een dag of heel weekend altijd dezelfde prijs! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten!

Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk. Ons dekkingsgebied zijn alle noordelijke provincies (Drenthe, Friesland en natuurlijk Groningen).

Welke partytent kiezen?

Het kiezen van de juiste afmeting partytent kan erg lastig zijn. We helpen u graag een handje op weg, en daarom vermelden we bij iedere tent voor hoeveel personen deze ongeveer geschikt is. We gaan hierbij uit van zitplaatsen. Als u de tent enkel inricht met statafels kan het genoemde aantal personen met een factor 1,3 vermenigvuldigd worden. In plaats van 30 personen kunnen er dan ca. 40 personen in een tent. U dient natuurlijk ook altijd rekening te houden met extra inrichting in een tent zoals een (mobiele) bar, koelkasten, verwarming etcetera. Al deze spullen nemen ruimte in, en de tent biedt minder plaats aan gasten. Bij twijfel over welke tent u zult kiezen mag u ons altijd bellen of mailen!

Afmeting tent Oppervlakte Pers. zittend Pers. staand
Partytent 4×4 16 m2 12 16
Partytent 6×3 18 m2 12 18
Partytent 8×4 32 m2 22 32
Partytent 10×4 40 m2 30 40

Wat betaal ik aan reiskosten? En wat kost het opbouwen en afbreken van een tent?

De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld.

De reiskosten zijn bij ons standaard € 0,40 per gereden kilometer. Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal vier maal de afstand tussen u en ons moeten afleggen. Het minimum is 15 euro (i.v.m. tijd inladen & uitladen).

In welke regio brengen en halen jullie partytenten?

Als vuistregel houden wij een maximale afstand aan van ongeveer 60 kilometer vanaf onze eigen locatie in Zuidbroek. Dit omvat de gehele provincie Groningen, veruit het grootste deel van Drenthe en ongeveer de helft van Friesland. Maar u mag natuurlijk altijd een offerte aanvragen als de afstand (iets) groter is. Afhankelijk van de grootte van de opdracht rijden we graag een stukje door natuurlijk!

Is het zelf opbouwen en afbreken moeilijk?

Absoluut niet! De partytenten die wij verhuren zijn eenvoudig zelf op te bouwen. Bij iedere tent leveren we een duidelijke beschrijving met tekeningen. Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent).

Welke extra’s kunnen er bij de tent geleverd worden?

Bijna alles is mogelijk bij KNAL Verhuur. U kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires. Verlichting, verwarming, mobiele bar, barbecue, servies, glaswerk, decoratie, chafing dishes (warmhoud bakken) en vele andere artikelen die u nodig heeft voor uw party.

Ook kunnen we vloeren leveren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is ca. € 3,- per m2 bij afhaal, of € 4,- per m2 als wij het leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling. Ter indicatie, een vloer voor een partytent van 8×4 kost € 96,- bij afhaal en € 128,- als wij de vloer voor u leggen.

In welke regio en/of in welke plaatsen kan ik bij jullie een partytent huren?

In principe is het mogelijk om een tent bij ons te huren in de drie noordelijke provincies (Groningen, Drenthe en Friesland). U kunt bij ons dus sowieso een partytent huren in Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Haren, Appingedam, Leek, Ter Apel, Bedum, Oude Pekela, Sappemeer, Winsum, Musselkanaal, Zuidhorn, Marum, Wildervank, Uithuizen, Scheemda. Maar ook in Friesland, waaronder Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Dokkum. En ook in Drenthe natuurlijk; Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Roden, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde, Zuidlaren… Kortom, waar u ook een feestje viert, wij helpen u graag met het huren van een partytent, tafels, stoelen, verlichting, biertafels, bierbanken, mobiele taps, en alles wat u verder nodig bent om van uw feest een écht succes te maken!

Hoe kunnen we de partytent leuk aankleden/decoreren?

Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a.u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren. Dit kost extra werk om schoon te maken, en indien een tent ernstig vuil retour komt moeten we hiervoor helaas schoonmaakkosten in rekening brengen. Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”