Opblaasfiguren & Feestpoppen Verhuur Groningen - Abraham, Sarah & Baby Huren

Opblaasfiguren waaronder Abraham & Sarah poppen, leeftijdenbord, ooievaar, baby, feestbogen en meer! Ook voor opblaasbare poppen kunt u goedkoop terecht bij KNAL Verhuur in Zuidbroek. En de prijzen hiervoor zijn altijd voor drie dagen. De eerste dag ophalen, een dag in de tuin, en terugbrengen op dag drie.

Toont alle 12 resultaten

Opblaasfiguren waaronder Abraham & Sarah poppen, leeftijdenbord, ooievaar, baby, feestbogen en meer!

Abraham of Sara in de tuin? Huur bij ons goedkoop een Abraham of Sara pop!

Bij een feestje is een feestfiguur een geweldige blikvanger. Een Abraham of Sarah voor de deur zorgt voor bekijks; iedereen weet dat er iemand een bijzondere leeftijd heeft bereikt! Wij verhuren leuke en aantrekkelijke feestpoppen voor iedere gelegenheid. Kunt u uw gewenste figuur niet vinden op de site? Bel of mail even, wellicht kunnen we u toch voorzien van een geweldige opblaasfiguur! Ook verhuren we SkyTubes, Skydancers, Airdancers en andere blikvangers in allerlei kleuren.

Blikvangers, Sky Tubes, Air Dancers en andere opblaasbare blikvangers

Niet alleen de Abrahams en Sarahs worden vaak verhuurd; ook hebben we veel vragen naar andere soort blikvangers. Want wat is er leuker dan AirDancers of Skytubes op uw evenement, bedrijfsfeest of ander feestje! Dergelijke blikvangers zijn ook uitermate geschikt voor een open dag of tijdens de opening van een nieuwe winkel of zaak. Wij hanteren lage prijzen voor alle soorten eye catchers, zodat u zonder al te veel kosten toch de aandacht trekt van voorbijgangers! Prijzen van SkyTube verhuur begint al bij € 25,- per dag.

Abraham & Sarah pop huren met leeftijdsbord

De Abrahams en Sara’s die wij verhuren worden altijd geleverd met een gratis bijpassend leeftijdsbord. Standaard is dit een bord met 50 jaar, maar in overleg kunnen we ook een andere leeftijd meegeven zoals 25, 40, 60, 65, 67, 75, 80, 90 of zelfs 100 jaar. Deze borden met leeftijd zijn heel makkelijk te bevestigen aan de Abraham of Sarah pop!

Leeftijden verkeersbord voor alle leeftijden; van 1 tot 100 jaar!

De Sara en Abraham poppen zijn natuurlijk beperkt qua leeftijd. Meestal worden ze ingezet voor als iemand 50 wordt, maar soms ook bij 60, 70 of 80 jaar. Zoekt u nou iets leuks voor een andere leeftijd? Dan is ons reuze opblaasbaar verkeersbord iets. Dit leeftijdenbord in de vorm van een maximum snelheid bord kan worden voorzien van iedere leeftijd van 0 tot 100 jaar. Geeft u bij het bestellen de gewenste leeftijd door en wij leveren de juiste cijfers mee! Het verkeersbord is meer dan 2,5 meter hoog en valt dus direct op bij u voor de deur.