• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • contact

Mijn wenslijst

0 items - 0.00
Menu

Menu

Aanhanger huren Groningen - Goedkoop aanhanger verhuur in Zuidbroek!

Bij KNAL Verhuur nu ook zeer voordelig aanhangers te huur. Een aanhanger huren kan al voor maar € 25,- per dag. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige kleine aanhanger, of een tandemasser aanhanger met huif, bij ons huurt u altijd goedkoop! De aanhangers die wij verhuren zijn in zeer goede staat.

Ze zijn (meestal) van aluminium en dus zeer lichtgewicht. Dit betekent dat er meer laadvermogen overblijft! Zo mag er in de basis aanhanger (ongeremd, 750 kg, 205 x 110 cm) een lading van maar liefst 630 kg. Voor het huren van een aanhangwagen rekenen wij een lage borg.

Aanhanger huren bij Knal in Zuidbroek is niet duur

Als u een aanhanger nodig heeft in de regio Groningen, Hoogezand, Zuidbroek of Winschoten bent u bij Knal Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren diverse soorten, maten en typen aanhangers. Bent u bijvoorbeeld een simpele open aanhanger nodig om even iets naar de stort te brengen? Wij verhuren ze! Maar ook als het gaat om een grote plateau aanhangwagen (platte aanhanger) van maar liefst 4 meter kunt u bij ons terecht. Bij ons zijn de prijzen altijd inclusief BTW, en de borg die we vragen houden we bewust zo laag mogelijk.

Verhuur van aanhangwagens met en zonder huif

Een open aanhanger huren kan handig zijn voor vele doeleinden. Voor de grotere spullen is een open bak namelijk het makkelijkste. Maar bent u aan het verhuizen en wilt u uw waardevolle spullen veilig van A naar B brengen, dan raden we aan om een dichte aanhanger te huren. We hebben hiervoor een lichtgewicht aluminium aanhanger met huif in de verhuur.

Speciale aanhangers: koelaanhangers, snackwagens en verkoopwagens

Naast de standaard aanhangers verhuren wij ook een aantal soorten speciale karren. Wat dacht u van een koelaanhanger, een snackwagen (met of zonder personeel) of een verkoopwagen voor vele doeleinden. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden als u iets zoekt wat niet op de website te vinden is. Wellicht kunnen we u tóch van dienst zijn!