Statafels huren Groningen & Drenthe bij Knal Verhuur in Zuidbroek!

Statafels huren in Groningen & Drenthe doet u altijd goedkoop bij KNAL Verhuur in Zuidbroek. De prijzen van statafels beginnen al bij 6 euro per stuk. Statafels huren kan met of zonder luxe tafelrok. Dit geeft uw feest of evenement net dat beetje extra sfeer en uitstraling. Bij het huren van statafels met rok heeft u de keuze uit onder andere witte, zwarte en créme rokken. Tevens kunt u kiezen uit stretchrokken of plooirokken. De stretch statafelrokken zijn erg geschikt voor beurzen (beursstand inrichting), terwijl de plooirokken veel gevraagd worden voor bruiloften.

Goedkoop statafels huren: lage afhaalprijzen!

Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen en gebaseerd op het principe “schoon retour”. Levert u de statafelrokken vuil in, dan moeten we helaas schoonmaakkosten in rekening brengen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Statafels zijn hartstikke handig om te gebruiken tijdens een feestje. Ze nemen in verhouding weinig ruimte in en er kunnen veel personen bij staan. Ze geven ook een gezellig sfeertje aan ieder feest; lekker met elkaar praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het huren van statafels is veel goedkoper dan zelf aanschaffen. Bovendien hoeft u ze niet opbergen in de schuur; de statafels worden dan letterlijk een sta-in-de-weg. Al vanaf 5 euro huurt u een budget statafel bij ons. Als het budget iets groter is en u het iets luxer wilt aanpakken, raden we aan om de statafels met bijpassende rok (tafelhoes) te huren. Uw feest is gelijk een chique party!