• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Opblaasfiguren & Feestpoppen Verhuur Groningen - Abraham, Sarah, Baby & Ooievaar Huren

Opblaasfiguren waaronder Abraham & Sarah poppen, leeftijdenbord, ooievaar, baby, feestbogen en meer! Ook voor opblaasbare poppen kunt u goedkoop terecht bij KNAL Verhuur in Zuidbroek. Zo huurt u al een Sarah of Abraham pop voor maar € 40. En de prijzen hiervoor zijn altijd voor drie dagen. De eerste dag ophalen, een dag in de tuin, en terugbrengen op dag drie.

Bij een feestje is een feestfiguur een geweldige blikvanger. Een Abraham of Sarah voor de deur zorgt voor bekijks; iedereen weet dat er iemand een bijzondere leeftijd heeft bereikt! Wij verhuren leuke en aantrekkelijke feestpoppen voor iedere gelegenheid. Kunt u uw gewenste figuur niet vinden op de site? Bel of mail even, wellicht kunnen we u toch voorzien van een geweldige opblaasfiguur! Ook verhuren we SkyTubes, Skydancers, Airdancers en andere blikvangers in allerlei kleuren.

Skytubes

- Airdancers in rood, blauw, groen
- Trek snel de aandacht van publiek!

Skytubes per stuk of set te huur!

Sneeuwpop opblaasbaar

- Hoogte: 2,20 meter
- Direct in winterstemming

Leuk voor bijv. kerstmarkt!

Sara Pop opblaasfiguur

- inclusief blower
- prijs voor 3 dagen

met verkeersbord leeftijd 50

Abraham Pop opblaasfiguur

- inclusief blower
- prijs voor 3 dagen

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur

Blikvangers, Sky Tubes, Air Dancers en andere opblaasbare blikvangers

Niet alleen de Abrahams en Sarahs worden vaak verhuurd; ook hebben we veel vragen naar andere soort blikvangers. Want wat is er leuker dan AirDancers of Skytubes op uw evenement, bedrijfsfeest of ander feestje! Dergelijke blikvangers zijn ook uitermate geschikt voor een open dag of tijdens de opening van een nieuwe winkel of zaak. Wij hanteren lage prijzen voor alle soorten eye catchers, zodat u zonder al te veel kosten toch de aandacht trekt van voorbijgangers! Prijzen van SkyTube verhuur begint al bij € 25,- per dag.

Abraham & Sarah pop huren met leeftijdsbord

De Abrahams en Sara’s die wij verhuren worden altijd geleverd met een gratis bijpassend leeftijdsbord. Standaard is dit een bord met 50, maar in overleg kunnen we ook een andere leeftijd meegeven. Deze borden met leeftijd zijn heel makkelijk te bevestigen aan de Abraham of Sarah pop!