Biertaps en Bars huren - Tafeltaps tot grote evenementen bars!

Op een feestje mag bier niet ontbreken. En wat is er nou mooier dan zelf biertjes kunnen tappen achter een professionele mobiele bar. Wij verhuren diverse mobiele bars en taps, desgewenst met dubbele tapkraan. Uiteraard leveren wij al onze biertaps compleet met CO2 cilinder.

Ook fusten bier kunnen wij leveren: wij zijn officieel leverancier van Lage Landen pils. Een lekker biertje (premium kwaliteit, categorie 1 bier) tegen een lage prijs. Ook andere merken zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Vergeet bij het huren van een biertap of bar niet om glaswerk bij te huren.

Biertap huren?

Op zoek naar een losse tafeltap (biertap op tafel) of een mobiele bar met dubbele tap? Wij verhuren diverse bars en taps, zodat u altijd van een geslaagd feestje kunt genieten. Bovendien is de huurprijs van een biertap bij ons ontzettend laag. Al vanaf € 25,- huurt u een handige kleine biertap!

Biercarrousel of Tapwagen

Ook als het wat groter moet is dat geen enkel probleem. Voor grotere feesten en evenementen verhuren we ook een unieke biercarrousel. Deze aanhangwagen is zo aan te koppelen en geeft een geweldige uitstraling op ieder feest. En moet het nog groter? Ook echte tapwagens kunnen we regelen natuurlijk!

Biertafels en toebehoren

Als u bij ons bar huurt heeft u wellicht ook nog andere zaken nodig. Denkt u bijvoorbeeld om biertafels/biersets, statafels of een party- of feesttent. Het grote voordeel is dat wij alles zelf in huis hebben; alles huren bij één verhuur & cateringbedrijf is wel zo makkelijk!

Evenementen catering

Organiseert u een evenement? Wij doen graag de catering. Naast onze taps, bars, biercarrousel en tapwagens kunnen we veel zaken voor u verzorgen. Van tent tot tafels en stoelen, en van professioneel podium, licht en geluid tot snackwagens. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.


Fusten bier: wij leveren bijna alle merken bier in fust van 20, 30 of 50 liter! Prijzen inclusief 21% BTW!

  • Lage Landen Bier 20 liter: € 55,- (€ 2,75)
  • Lage Landen Bier 30 liter: € 70,- (€ 2,33 per liter)
  • Lage Landen Bier 50 liter: € 97,50 (€ 1,95 per liter)
  • Heineken 30 liter: € 120,- (€ 4,00 per liter)
  • Heineken 50 liter: € 160,- (€ 3,20 per liter)
  • Hertog Jan 20 liter: € 75,- (€ 3,75 per liter)
  • Grolsch 50 liter: € 155,- (€ 3,10 per liter)
  • Amstel 50 liter: € 160,- (€ 3,20 per liter)
  • Warsteiner 50 liter: € 165,- (€ 3,30 per liter)

Alle prijzen zijn inclusief BTW! Bij grotere afname kunnen we afspraken maken over retourneren van niet aangebroken fusten!