Tafels & Stoelen huren - Partytent & Meubilair Verhuur in Groningen & Drenthe

Bij het huren van een partytent (maar natuurlijk ook voor vele andere locaties) is het handig om meubilair zoals tafels en stoelen te huren. Wij verhuren onder andere klaptafels, tuintafels, statafels, plastic stoelen en biertafels, biersets, en nog veel meer. Ook aan te raden is verlichting in de partytent, wanneer uw feestje ’s avonds of ’s nachts tot in de late uurtjes doorgaat! En vergeet niet dat het in de avonden sterk afkoelt: verwarming is dan absoluut een must! Wij verhuren ook statafels, deze staan in een aparte categorie!

Tafels en stoelen huren voor uw feest – Goedkoop en lekker makkelijk!

Veel mensen staan er vaak niet bij stil, maar als u een tent huurt is meubilair natuurlijk ook noodzakelijk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet voor bijvoorbeeld 50 personen stoelen en tafels in huis heeft. Huur daarom uw tafels, statafels, stoelen, biertafels, bierbanken of zelfs luxe gestoffeerde stoelen voor uw feestje. Natuurlijk kunt u deze producten ook gewoon huren als u geen tent bij ons huurt. Heeft u een feestje in de woonkamer en komt u stoelen te kort? Geen probleem! Huren is goedkoper dan zelf kopen, en bovendien hoeft u ze niet op te bergen. Het voordeel van stoelen en tafels huren is dus dat u wel de baten heeft, maar niet de lasten er van! Heeft u specifieke wensen, zoals een bepaalde kleur tafelkleed of statafelhoes? Laat het ons weten en we gaan graag voor u kijken wat we kunnen doen. Een offerte aanvragen is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Welke stoelen en tafels huur ik? Maak zelf uw keuze tussen budget of luxe!

Uiteraard ligt de keuze geheel bij u. Bij een beperkt budget huurt u bijvoorbeeld onze plastic stapelstoelen. Maar wilt u een luxere uitstraling voor een bruiloft of receptie? Dan adviseren we altijd onze stackchairs. Dit zijn nette en stevige stoelen met een zachte stoffen zitting. Bovendien zijn ze evengoed stapelbaar; ze nemen dus weinig ruimte in tijdens transport of als u ze even weg wilt zetten.

Wat de tafels betreft zijn er ook vele mogelijkheden. We verhuren klaptafels van hout, ronde plastic tuintafels, buffettafels en biertafel sets. Zowel de buffettafels als de biertafels kunnen we voorzien van chique tafelhoezen waardoor u een geweldige uitstraling creëert. Foto’s hiervan zijn te vinden op de productpagina’s.