• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HT - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Goedkoop een Koelkast of Vriezer huren vanaf 20 euro per dag/weekend!

Bij een feestje horen natuurlijk gekoelde dranken. En ook vlees, hapjesschalen en salades dienen koel te worden bewaard. Huur daarom ook een koelkast of vriezer bij KNAL Verhuur. Wij verhuren koelkasten mét of zonder vriesvak (koelers). En zoals u weet zijn al onze prijzen per dag óf weekend. Een koelkast of koeler huurt u al vanaf 20 euro!

Natuurlijk kunnen wij al onze artikelen ook bezorgen op locatie. Verder kunnen we de koelkast voorzien van dranken, maar we bieden ook vele andere catering opties.
Of u nu kiest voor het huren van een losse koelkast of het volledig uitbesteden van uw feestje; bij ons is het allemaal mogelijk!

Koelaanhanger

- 2,54 x 1,44 x 1,80 (LxBxH).
- Ruime koelcapaciteit

Weekendprijs € 150,-

Koelkast groot

- hoog model
- 245 liter inhoud

Geen vriesvak aanwezig

IJsvriezer

- Koelt snel en goed
- Handige vrieskist

Koelkast standaard

- Standaard koelkast Tafelmodel
- Ca. 128 liter inhoud

Koelkast, koeler, vriezer, vrieskist of ijsbak huren

Naast de losse verhuur voor kleinere feestjes, kunt u ons ook inschakelen voor grotere evenementen. Wij leveren diverse soorten vriezers, koelers en andere catering benodigdheden. Zo hebben we ook groot model koelers in de verhuur met meerdere planken en/of laden en een inhoud tot honderden liters. Ze zijn voor een groot deel energiezuinig zodat u niet achteraf een onaangename stroomrekening krijgt gepresenteerd. Ook hebben ze niet lang nodig om op de gewenste temperatuur te komen.

Wat is het verschil tussen koelkast en koeler?

Het woord koelkast wordt vaak gebruikt als verzamelnaam. Toch zit hier officieel gezien wel een verschil in. Een koelkast heeft een vriesvak, en een koeler niet.