• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Koelkast, Koelwagen of Vriezer huren vanaf 20 euro


Bij een feestje horen natuurlijk gekoelde dranken. En ook vlees, hapjesschalen en salades dienen koel te worden bewaard. Huur daarom ook een koelkast of vriezer bij KNAL Verhuur. Wij verhuren koelkasten mét of zonder vriesvak (koelers). En zoals u weet zijn al onze prijzen per dag óf weekend. Een koelkast of koeler huurt u al vanaf 20 euro!

Natuurlijk kunnen wij al onze artikelen ook bezorgen op locatie. Verder kunnen we de koelkast voorzien van dranken, maar we bieden ook vele andere catering opties. Of u nu kiest voor het huren van een losse koelkast of het volledig uitbesteden van uw feestje; bij ons is het allemaal mogelijk!

Grote koelkast glazen deur

- 336 liter inhoud
- Hoogte 2 meter

Luxe met glazen deur

Koelaanhanger

- 2,54 x 1,44 x 1,80 (LxBxH).
- Ruime koelcapaciteit

Weekendprijs € 165,-

Koelkast groot

- hoog model
- 245 liter inhoud

Geen vriesvak aanwezig

IJsvriezer

- Koelt snel en goed
- Handige vrieskist

Koelkast standaard

- Standaard koelkast Tafelmodel
- Ca. 128 liter inhoud

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur

Koelkast, koeler, vriezer, vrieskist of ijsbak huren

Naast de losse verhuur voor kleinere feestjes, kunt u ons ook inschakelen voor grotere evenementen. Wij leveren diverse soorten vriezers, koelers en andere catering benodigdheden. Zo hebben we ook groot model koelers in de verhuur met meerdere planken en/of laden en een inhoud tot honderden liters. Ze zijn voor een groot deel energiezuinig zodat u niet achteraf een onaangename stroomrekening krijgt gepresenteerd. Ook hebben ze niet lang nodig om op de gewenste temperatuur te komen.

Koelaanhanger huren Groningen Drenthe Friesland Overijssel

Koelwagen of Koelaanhanger ook te huur!

Als een koelkast niet genoeg ruimte biedt verhuren we ook een super nette koelwagen. Deze koelaanhanger heeft ontzettend veel ruimte, en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het koelen van fusten bier of complete barbecuepakketten.

Wat is het verschil tussen koelkast en koeler?

Het woord koelkast wordt vaak gebruikt als verzamelnaam. Toch zit hier officieel gezien wel een verschil in. Een koelkast heeft een vriesvak, en een koeler niet.