• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • contact

Mijn wenslijst

0 items - 0.00
Menu

Menu

Bedrijfsgegevens Knal Verhuur B.V.

Knal Verhuur B.V.
Weg der Verenigde Naties 2
9636 HW Zuidbroek

Tel: 050 – 211 3800
Mail: klik hier

KVK-nummer: 69328323
BTW-nummer: NL857833224B01

Eerdere & andere handelsnamen:
– Westerwolde Verhuur
– FM Catering & Attractieverhuur (overgenomen)
– Feestverhuur.nl

Over ons – Ontstaan Knal Verhuur

Ooit begonnen met twee partytenten, nu uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf & party cateraar. Gestart in Sellingen en sinds april 2016 verhuisd naar Zuidbroek. Een centrale plek in de provincie Groningen, zodat we alle klanten snel kunnen bedienen!

Omdat we regelmatig gevraagd worden hoe ons bedrijf nou is ontstaan, hebben we besloten om dit verhaal te delen. Eigenlijk begint het allemaal bij een goede bekende die in het verleden is gestart met het verhuren van zijn eigen partytent. Veelal aan familie en bekenden, maar gaandeweg werd deze groep steeds groter, waarop hij besloot er nog een tweede tent bij te kopen. Een aantal jaren werden de tenten elke zomer goed verhuurd, doch kleinschalig (vooral in Oost-Groningen). Echter door omstandigheden werd er besloten om hier mee te stoppen.

Westerwolde Verhuur in Sellingen; het begin

Als online marketeer had ik inmiddels enige successen geboekt met de voor hem gebouwde website. Er kwamen regelmatig aanvragen binnen voor het huren van een tent, en omdat het natuurlijk zonde was om hier niets mee te doen heb ik zelf besloten om de tenten over te nemen en hier mee verder te gaan. Het bedrijf Westerwolde Verhuur in Sellingen was geboren.

In 2015 heb ik op die manier – nog steeds kleinschalig – diverse tenten verhuurd. Een stuk of 5 had ik er, precies genoeg om de aanvragen die binnenkwamen te voorzien. Besloten werd om naast de partytenten (en wat tafels en stoelen) iets geheel nieuws te gaan verhuren; karaoke sets. Ook deze verhuur begon aardig te lopen, en ik had de smaak te pakken! Gaandeweg werd het assortiment steeds verder uitgebreid. Een geluidsinstallatie, servies, statafels en barbecues kwamen er bij.

Verhuizing naar Zuidbroek & naamswijziging naar Knal Verhuur

Hoewel het allemaal voor de wind ging, bleek toch vaak dat mensen niet helemaal naar Sellingen kwamen om spullen te huren voor hun feestje. Voor mensen uit de Stad Groningen en omgeving lag Sellingen behoorlijk afgelegen. Mensen haakten af op de afstand, of op de reiskosten als wij het zouden brengen. Met het gevoel dat er veel meer en makkelijker te verhuren zou zijn vanuit een centrale plek in de provincie, is gekozen om een loods te huren in Zuidbroek. Dit bleek een goede zet!

In april 2016 zijn we gevestigd aan de Beneluxweg in Zuidbroek. Midden in de provincie, voor bijna iedereen snel bereikbaar en voor ons zelf ook snel bij alle klanten. Alleen de naam was een punt van aandacht; we zaten immers niet meer in de regio Westerwolde. Lang hebben we nagedacht over een korte en pakkende naam die iedereen snel in zijn hoofd geprent heeft. Ineens hadden we het; Knal Verhuur. Voor uw knalfeest… 4 letters, voor iedereen te onthouden, goed uit te spreken en een beetje raar.

Inmiddels zijn we aanbeland in 2017 en zijn we nog steeds in Zuidbroek te vinden. Met een steeds groter assortiment, enkele medewerkers, een mooie bedrijfsbus waar we trots op zijn, en vele toekomstplannen.

In de buurt? U bent welkom! Wel even bellen van tevoren, zetten wij de koffie klaar!