Marktkramen en Stands Verhuur in Groningen, Drenthe en Friesland

Ook als het gaat om marktkramen (en andere evenementen verhuur) bent u bij Knal op het juiste adres. Wij verhuren (bijna) alles voor beurzen, markten en andere evenementen. Dit varieert van marktkramen en stands tot voorzieningen en decoratie. Of u nu op zoek bent naar prullenbakken voor uw festival of een toiletwagen en andere voorzieningen: wij zijn u graag van dienst. Ons assortiment breidt zich jaarlijks verder uit, zodat u voor steeds meer zaken bij ons terecht kunt.

Marktkramen en stands verhuur in Groningen, Drenthe en Friesland? Van marktkraam tot toiletwagen, en van prullenbak tot prachtige decoratie.

Marktkramen en stands verhuur in Groningen, Drenthe en Friesland

Marktkraam huren Groningen

Als u op zoek bent naar marktkramen voor uw evenement in Groningen, Drenthe of Friesland bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Vanuit Zuidbroek leveren wij nette marktkramen voor vele markten, braderieën en andere gelegenheden. Maar ook als u op zoek bent naar een authentieke poffertjeskraam, een leuke kiosk of een biercarrousel zit u bij ons goed. Ons assortiment wordt continu verder uitgebreid, en wat we zelf niet hebben kunnen we vaak in overleg met onze partners tóch leveren.

Verhuur van marktkramen, speciale foodstands en verkoop stands

Marktkramen verhuur is een specifieke tak van sport in de verhuurbranche. De marktkramen kunnen worden vervoerd op een speciale aanhanger (6 meter lang) waardoor we er 25 stuks per keer mee kunnen nemen. Heeft u slechts enkele marktstands nodig, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij zijn u graag van dienst!

Speciale kramen

Naast gewone marktkramen hebben we ook speciale items in ons assortiment. Hierbij moet u denken aan een poffertjeskraam, een hamburger verkoop stand, een speciale kraam voor suikerspin en/of popcorn of bijvoorbeeld onze biercarrousel. Voor bijna ieder product hebben wij een gepaste oplossing, we denken dan ook graag met u mee voor een creatieve oplossing voor uw specifieke situatie.