Aggregaten Verhuur - Aggregaat Huren Groningen van 2 tot 100 kVA!

Ook voor het huren van een aggregaat kunt u nu bij KNAL Verhuur in Zuidbroek terecht. Wij verhuren diverse benzine & diesel aggregaten. Of het nu gaat om een eenvoudige aggregaat van 2500 watt of een professionele Diesel Generator van 100 kVA. Neem contact op voor specifieke wensen of vragen over stroomvoorziening voor uw evenement.

Goedkoop & Professionele Aggregaat huren in Groningen, Drenthe & Friesland

Diesel Aggregaten te huur bij de Goedkoopste in Groningen, Drenthe en Friesland. Al vanaf € 35 per dag huren! Huren incl. aanhanger of met bezorgservice op locatie!

Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare stroomvoorziening in de vorm van een aggregaat, zit u bij ons zeker goed. De aggregaten en generatoren die wij verhuren zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen worden ingezet voor onder andere evenementen en noodstroom oplossing. Of u nu zoekt naar een simpele benzine aggregaat voor eenvoudige verlichting of een aggregaat om uw volledige evenement te voorzien van stroom. Wij leveren naast de aggregaten zelf ook de overige benodigdheden zoals stroomverdelers (paddestoelen), kabels en andere randapparatuur. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Welke aggregaat?

Het is altijd lastig om te kiezen voor een bepaalde aggregaat. Want wat voor vermogen bent u precies nodig? Vraag gerust een offerte aan waarbij u uw wensen zo goed mogelijk beschrijft. Wij zullen u een passend advies uitbrengen!

Aggregaat huren duur?

Dat valt reuze mee! Al vanaf € 25,- huurt u bij ons een aggregaat. Houdt er wel rekening mee dat de brandstofkosten er nog bij komen. Alle prijzen zijn gebaseerd op een gebruik van 8 uur per dag. Extra uren worden naar rato in rekening gebracht.

Betaal ik borg?

Ja, bij het huren van een aggregaat moeten we helaas wel een borg in rekening brengen. De borg is afhankelijk van het aggregaat die u wilt huren. Voor een aggregaat van 1 kVA betaalt u natuurlijk minder borg dan voor een 100 kVA!

Mogelijkheden aggregaat: waarvoor kan ik een aggregaat huren?

Een aggregaat is in te zetten in geval er op een bepaalde locatie geen stroomaansluiting beschikbaar is. Of natuurlijk als noodstroomvoorziening in het geval een constante gegarandeerde elektriciteitsbehoefte is gewenst. Verder zijn er speciale types aggregaten, zoals een lichtmast aggregaat of een aggregaat geschikt voor laswerkzaamheden (lasaggregaat). In overleg kunnen wij alle soorten aggregaten leveren.

Bij het huren van een aggregaat is het erg belangrijk om te kijken hoeveel geluid deze produceert. Uw buren worden niet blij als er gedurende lange tijd een zware dieselmotor staat te draaien. Daarom verhuren wij alleen silent aggregaten, oftewel stille types. Ze zijn voorzien van een geluiddempende kast/ombouw, zodat ze zo min mogelijk hinder veroorzaken. Bij ieder aggregaat proberen we te vermelden wat het geluidsniveau in decibel is.

Verder is het van belang om niet teveel geld kwijt te zijn aan brandstof. Alle aggregaten die wij verhuren zijn erg zuinig, en de meeste werken op diesel. Dit scheelt enorm in de brandstofkosten en bovendien zijn ze erg duurzaam. Een dieselmotor is erg betrouwbaar. Ook geeft een aggregaat van Knal Verhuur altijd de juiste stabiele spanning. Dus geen grote schommelingen in voltage of Hertz, maar een zuivere sinus. Echter raden we wel altijd aan om op te passen met gevoelige apparatuur. Vragen hierover? Bel of mail ons gerust!