Koelaanhanger

Handige koelaanhanger te huur in Zuidbroek! Deze koelaanhangwagen is zeer geschikt voor barbecues, buurtfeesten, verjaardagen of bruiloften. Uw barbecuevlees koelen is nu geen enkel probleem meer. Ook de hapjesschalen en het frisdrank kunnen in de koelwagen. Maar ook voor het koelen van fusten bier is de koelaanhanger uitermate geschikt. In no-time is deze handige aanhanger gekoeld, en blijft alles heerlijk fris en vers. Heeft u met een koelkast te weinig ruimte? Huur dan deze koelaanhangwagen als mobiele koeling!

De koelwagen is een enkelasser koelaanhanger waarmee iedereen met een gewoon (B) rijbewijs mag rijden. Hij weegt niet zwaar (tenzij volgeladen natuurlijk), en is goed geïsoleerd zodat hij efficiënt kan koelen. Of u nu in Groningen, Drenthe of Friesland de koelwagen nodig hebt; in Zuidbroek huurt u hem zeer voordelig.

De afmetingen van de kar zijn als volgt;

  • lengte: 2,54
  • breedte: 1,44
  • hoogte: 1,81

Dankzij de goede koelmotor, die gewoon op 230 volt (“gewone” stroom) is aan te sluiten, blijven al uw producten langer vers en goed. Reserveer tijdig, vanwege drukte is de beschikbaarheid beperkt!

Onze nieuwe koelwagen heeft een ruime (over)capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om producten zeer snel te koelen!

Meer informatie over Koelaanhanger
  • 2,54 x 1,44 x 1,80 (LxBxH).
  • Ruime koelcapaciteit
Basis huurprijs (vanaf)
125.00