Feestverhuur Groningen

Partytent of Feesttent huren in Groningen?Voor feestverhuur in Groningen moet u natuurlijk bij KNAL Verhuur in Zuidbroek zijn. Naast het feit dat we tientallen feestartikelen verhuren, zoals bijvoorbeeld partytenten, tafels en stoelen, hebben we natuurlijk ook vele andere producten in de verhuur om van uw feestje een succes te maken! Hierbij moet u denken aan statafels, biertafels, bierbanken, biersets, verlichting, verwarming (elektrisch of op gas), heaters, etcetera. En natuurlijk ook feestdecoratie, zoals slingers, ballonnen en vlaggetjes. Om het u makkelijk te maken hebben we voordelige combinatiepakketten samengesteld. Ze bevatten partytenten met bijbehorende inrichting voor een laag prijsje!

Feestverhuur Groningen en Drenthe: van partytent tot Abraham pop!

Abraham Pop hurenNaast de gewone feestverhuur, zoals partytenten en toebehoren, kunt u bij ons ook vele specifieke dingen huren. Sara en Abraham poppen (opblaasbaar), spellen en attracties, Oud Hollandse spellen, Rad van Avontuur… wij hebben bijna alles! En mocht er iets ontbreken in ons assortiment, dan kunnen we het vaak tóch voor u regelen! Bel of mail voor een vrijblijvende offerte en we laten u graag zien dat een feestje niet duur hoeft zijn!

Karaoke Feestje? Geluidsinstallatie huren of een professionele barbecue?

draagbare luidsprekerOok voor een super leuk karaoke feestje kunt u bij ons terecht. De Karaoke Sets die wij verhuren zijn handig, eenvoudig te bedienen en brengen een leuke middag of avond vol feestplezier! Maar ook als het groter moet zit u bij ons goed. Complete geluidsinstallaties, beamers, verlichting, en alles wat u nodig bent kunt u bij ons huren! Verder kunt u ook bij ons terecht voor een professionele barbecue, en regelen we compleet verzorgde barbecuepakketten inclusief vlees, salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter en servies! Bovendien doen wij dan de afwas voor u!

Nog meer feestverhuur met Beamers, Aggregaten, Servies, Glaswerk, Mobiele Bar en Biertaps

Dat wij een allround feestverhuur en evenementen verhuurbedrijf zijn mag uit bovenstaande informatie wel duidelijk worden. Ons assortiment breidt zich zeer snel uit, en omvat tegenwoordig ook mobiele bars, biertaps, een biercarrousel en alle bijbehorende glaswerk. Ook voor ander serviesgoed zit u bij KNAL Feestverhuur goed! Op zoek naar borden, bestek, bierglazen, frisdrankglazen? Even bellen of mailen!

Bezorging in Groningen, Drenthe en Friesland mogelijk

KNAL Feestverhuur & Catering bezorgt in de drie noordelijke provincies. De prijs voor bezorging is € 0,40 per gereden kilometer vanaf onze centraal gelegen locatie in Zuidbroek! Dat is midden in de provincie Groningen, zodat we binnen een uur overal kunnen zijn binnen onze mooie provincie. Maar ook Friesland en Drenthe liggen voor ons binnen bereik! Afhankelijk van de opdracht rijden we graag een stukje extra om u een geslaagd feest te bezorgen!