• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Catering Service Groningen - Barbecue, Snackwagens, All-In Buffetten!


KNAL Verhuur kan u voorzien in volledige catering service op vele manieren. Zo nemen wij graag de volledige organisatie van uw barbecue of buurtfeest uit handen, leveren wij barbecuepakketten, verhuren wij snackwagens inclusief personeel en desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld salades en hapjesschalen.

Cateringservice in Groningen, Drenthe en Friesland tegen lage prijzen!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar in het noorden van het land, zit u bij ons zeker weten goed. Wij nemen u graag de volledige catering van uw feest of evenement uit handen. Of het nu gaat om bedrijfsfeest catering, een barbecue met de hele buurt, een zakelijke bijeenkomst of een snackwagen huren op locatie. Wij stemmen alles af op uw specifieke wensen en beschikken over alle benodigde apparatuur zoals Chafing Dishes, grote koffieketels (percolators), servies & glaswerk en nog veel meer. Uiteraard kunt u al deze producten ook gewoon bij ons huren, los van een complete catering service.

Barbecuepakketten

Voor een vaste prijs van € 14,95 per persoon is uw barbecue compleet. Onze Barbecuepakketten bevatten maar liefst 8 soorten kwaliteitsvlees, salades, sauzen en heerlijke verse stokbrood met kruidenboter. Wij leveren compleet met borden, bestek, barbecue gerei. Ook de barbecue zelf én het gas is inbegrepen. En na afloop doen wij de afwas!

Barbecuepakketten

Snackwagen op uw feest

Wat is er leuker en lekkerder dan een echte snackwagen op uw feest? Gedurende 2 uur delen onze medewerkers patat en snacks uit aan al uw gasten. We hebben een speciaal all-in pakket met 150 consumpties. Het pakket is ideaal voor de meeste bruiloften, verjaardagen en andere feesten.

Snackwagen boeken!

Evenementen Catering

Wij nemen graag de complete catering van uw evenement uit handen. Afspraken over een percentage voor uw organisatie behoort tot de mogelijkheden. We beschikken over meerdere mobiele bars, taps, snackwagens en andere nodige voorzieningen om uw feest te voorzien van ieder gewenst soort catering. Uiteraard kunnen we kundig personeel inzetten, desgewenst met SVH-diploma (i.v.m. schenken alcohol).

Complete buffetten

In samenwerking met betrouwbare partners leveren wij eersteklas buffetten aan huis. Een all-in buffet met diverse soorten vlees, vis, salades, stokbrood, gebakken aardappels, warme groenten en desserts is mogelijk. De prijzen van een lopend buffet op locatie variëren tussen de € 20,- en € 30,- per persoon. Hierbij zijn ook borden, bestek en toebehoren inbegrepen!


Losse catering producten huren

Als u de catering van uw feest in eigen hand wilt houden, is het ook mogelijk om losse producten te huren. Denk hierbij aan de Chafing Dishes (warmhoud apparatuur), koffie percolator, servies, glaswerk, thermoskannen, warme dranken boiler en nog tal van food gerelateerde producten!

Suikerspinmachine

- professionele kwaliteit, 52 cm
- inclusief ingrediënten!

Popcornmachine

- 5kg popcorn per uur
- Professioneel onderstel

Authentiek

Ranja koe

- Ranja koe of limonade koe
- Ook geschikt voor andere dranken

Dubbele friteuse

- Extra snel frituren
- Alles uitneembaar

Twee maal 8 liter

Snijmachine

- Hygiënisch
- Scherpe messen

Hoge kwaliteit

Bravilor Mondo koffiezetter

- Verse filterkoffie
- Diverse opties

Hoge uurcapaciteit

Suikerspin wagen (incl. machine)

- Roze wagen
- Inclusief machine

Met ingredienten erbij

Grote koelkast glazen deur

- 336 liter inhoud
- Hoogte 2 meter

Luxe met glazen deur

Hotpot

- Voor bijv. soep en gehaktballen
- 10 liter

Poffertjes ijzer

- 25 dops poffertjesijzer
- Makkelijk in gebruik

25 poffertjes in 2 a 3 minuten

Hamburger Verkoopwagen

- Broodjes Hamburger kar
- Ook voor andere doeleinden

Met of zonder bakplaten te huur

Koelaanhanger

- 2,54 x 1,44 x 1,80 (LxBxH).
- Ruime koelcapaciteit

Weekendprijs € 150,-

Warme dranken boiler

- Inhoud 10 liter
- Voor o.a. thee & glühwein

Chocoladefontein

- RVS chocoladefontein
- Geschikt voor 700 gram chocolade

inclusief 100 prikkers

Snackwagen puntzak arrangement

- incl. personeel & 150x puntzak friet

Reiskosten € 0,50 per km

IJsvriezer

- Koelt snel en goed
- Handige vrieskist

Thermoskan

- voor koffie, thee, etcetera
- tot 24 uur warm!

Koffie Percolator

- Handige koffieketel 10 liter
- Grof gemalen koffie nodig

Snackwagen arrangement

- 2 uur incl. personeel
- incl. 150 consumpties

All-in aanbieding!

Biersets

- Complete Biertafel Set huren
- Prijs voor heel weekend!

Professionele horeca kwaliteit!

Chafing Dish

- gastronorm uitvoering
- 1/1 gastronorm

Teppanyaki bakplaat 90 cm

- Barbecueën maar dan in huis
- Gezellig tijdens feestdagen

Tot ca. 8 personen

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur

Catering Service in Groningen, Drenthe en Friesland

Er zijn vele vormen en soorten van catering. Wij richten ons vooral op evenementen catering, ook wel Event Catering genoemd. Hoewel we enkele standaard opties hebben, kunnen we natuurlijk ook catering op maat organiseren. We beschikken over kennis en apparatuur om de meeste opdrachten aan te kunnen nemen. Eventueel kunnen we hierbij de hulp inschakelen van enkele partners, waarmee we al vanaf het begin op een hele fijne manier samenwerken.

Party Catering Service

Als het gaat om Party Catering hebben we in de loop der tijd aardig wat ervaring opgebouwd. Een frietwagen op uw feest, een compleet verzorgde barbecue, een all-in warm- en koud buffet en heerlijke hapjesschalen en salades. Wij regelen het graag voor u! Ook als u specifieke wensen heeft zijn we u graag van dienst. Zo hebben we voor klanten in het verleden al eens een Hongaars buffet samengesteld, met onder andere heerlijke Goulash soep, stoofschotel met kip en koude fruitsoepen. U begrijpt; ook als u op zoek bent naar iets bijzonders zijn we u graag van dienst. Natuurlijk kunnen we het ook traditioneel houden, zoals een Hollands Stamppotbuffet. Ook Schweinehaxe (varken aan het spit) is mogelijk voor de liefhebbers.

Evenement Catering Service

Bij grotere evenementen is het belangrijk dat er genoeg capaciteit aanwezig is om in korte tijd tientallen, honderden of zelfs duizenden mensen te voorzien van een volle maag. Wij kunnen hier zonder problemen aan voldoen. Dit is mogelijk omdat we beschikken over veel apparatuur zoals warmhoudbakken, au bain marie en chafing dishes. Ook hebben we vele barbecues en grillplaten, meerdere snackwagens en bovenal personeel om uw gasten te bedienen. Ook als het gaat om drankencatering zit u goed; we hebben meerdere mobiele bars met dubbele taps, zodat uw bezoekers niet lang hoeven te wachten op een goed koud biertje. Dankzij onze nauwe banden met leveranciers kunnen we u ook hierin goed voorzien.