Bruiloft & Jubileum verhuur - Sara & Abraham, tafels, stoelen & meer!

Abraham Pop hurenVoor de huur van spullen en de catering voor uw bruiloft of jubileum bent u bij KNAL Verhuur aan het juiste adres. Niet alleen verhuren wij bijvoorbeeld Sarah en Abraham poppen, ook voorzien wij graag in de catering in iedere gewenste vorm. Tent nodig? Luxe stoelen (stackchairs)? Wij regelen het allemaal!

Abraham en Sara/Sarah poppen verhuur

De Abraham en Sara(h) poppen zijn altijd een succes. Niet alleen zijn ze los van elkaar geschikt voor een verjaardag (50-jarig), maar ook tesamen kunnen ze worden gebruikt voor een 50-jarig huwelijk! Verder kunnen we ook een ander leeftijdsbord plaatsen, bijvoorbeeld 25 of 40 jaar. Hiermee zijn ze op vele manieren in te zetten! De opblaasbare Sarah en Abraham kosten bij ons € 40,- per stuk voor 3 dagen/weekend.

stackchairs-stoelenstatafel-nieuw

Luxe tuinfeest met partytent, tafels en stoelen & luxe aankleding

Indien u bij ons producten huurt voor uw bruiloft, óf alles door ons laat verzorgen, kunt u er vanuit gaan dat u goed voor de dag komt! Wilt u een chique uitstraling, dan raden we bijvoorbeeld onze luxe stackchairs stoelen aan. De tafels voorzien we van nette tafelkleden, buffettafels van chique uitziende tafelrokken. Verder kunnen we alles leveren wat u verder nodig bent, van koelkast tot koffiepercolator en van biertap tot chafing dishes (warmhoudbakken).

Vraag een offerte aan met uw wensen en we laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn!