• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Karaoke Sets huren in Groningen & Drenthe vanaf € 65 per weekend!


Wanneer u een Karaoke Set huurt is ieder feestje eigenlijk bij voorbaat al geslaagd! Karaoke brengt een geweldige sfeer met zich mee, en is bovendien geschikt voor alle leeftijden. Of u nu een kinderfeestje, tienerparty, vrijgezellenfeest, bruiloft of verjaardag viert: karaoke kan altijd! Bovendien is een Karaoke Set goedkoop om te huren bij KNAL Verhuur, en is het apparaat makkelijk te vervoeren in iedere personenauto. Desgewenst kunt u de Karaoke Set aansluiten op een eigen Televisie of Beamer, maar deze zijn natuurlijk ook mee te huren bij ons!

Karaoke set

- Veel opties
- Twee microfoons

Inclusief toebehoren

Lichtset LED spots

- Muziek/DMX gestuurd
- Met voetcontroller

HD Beamer

- HD beamer
- Geschikt voor presentaties

Incl. benodigde kabels

Karaoke Set

- Met 2 microfoons
- incl. 15 Karaoke DVD's

Televisie 80 cm

- 80 cm / 32 inch
- Ideaal voor Karaoke

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur

Karaoke is populair onder alle leeftijdsgroepen. Zowel de jeugd als de volwassenen kunnen zich er uitstekend mee vermaken. Dankzij karaoke feestjes wordt er menig zangtalent ontdekt. Het is hartstikke leuk om te doen met vrienden en familie. En het kan gewoon in de woonkamer, maar er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om de karaoke te versterken met een extra geluidsinstallatie. Op die manier kunnen we grote en kleine zalen voorzien van een fantastisch karaoke geluid!

Karaoke sets – Groot & klein, eventueel met beamer of televisiescherm

Het is mogelijk om een losse karaoke set te huren voor kleinschalige karaoke, maar voor een complete karaoke party kunt u ook een geluidsinstallatie en beamer of televisie bij ons huren. Hiermee voorziet u een zaal tot wel 100 personen van beeld én geluid. We kunnen de sets dan ook uitbreiden met meerdere microfoons. Vraag naar de mogelijkheden voor grotere karaoke oplossingen; we stellen graag een pakket op maat samen!