Bedrijfsfeesten Catering - Tenten, snackwagen, barbecue?

Voor zowel het organiseren als het leveren van producten en catering voor uw bedrijfsfeest zit u bij KNAL Verhuur goed. Wij verhuren vele producten voor uw bedrijfsfeest zoals tenten, statafels, mobiele bar, Rad van Fortuin, geluid en nog veel meer om uw feest tot een succes te maken. Maar we nemen ook graag de volledige organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen!

Vele mogelijkheden: Karaoke Feestje? Snackwagen of compleet verzorgde barbecue? Alles kan!

Wat ons betreft is bijna alles mogelijk. We komen graag langs met onze snackwagen om friet en snacks te bakken voor uw medewerkers. Maar even zo graag regelen we een compleet verzorgde barbecue, met vlees, salades en alles waar u nog niet aan had gedacht!

bedrijfsfeest2

Enkele mogelijkheden en pakketten voor bedrijven

We zetten graag enkele mogelijkheden voor u op een rij, maar natuurlijk is het niet beperkt tot deze opties. Neem gerust contact op en vertel ons uw wensen!

Snackwagen op locatie

Met onze snackwagen/frietwagen bakken we patat en snacks voor uw medewerkers. Verder kunnen we desgewenst een partytent, luxe statafels met tafelrok of tafels met stoelen meenemen. Vertel ons wat u wilt: wij brengen u graag een offerte uit!

Barbecue Bedrijfsfeest

Gezellig met uw personeel barbecueën? Wij hebben een complete all-in barbecuepakketten samengesteld. Voor slechts € 14,95 per persoon is alles (barbecue, vlees, salades, servies, afwas) inbegrepen. Desgewenst kunnen we dit aanvullen met partytent, tafels, biersets, biertap en nog veel meer!

Muziek of Karaoke middag/avond

Altijd gezellig: een middag met muziek of karaoke. Of in de avond natuurlijk. Een geluidsinstallatie of karaoke set huren geeft altijd sfeer aan uw feest. Karaoke Sets kunnen we ook leveren met een beamer en projectiescherm. U zegt het maar!


Goed en goedkoop een personeelsfeestje organiseren voor uw medewerkers?

Dankzij onze relatief lage verhuurtarieven is het heel goed mogelijk om een goed én goedkoop bedrijfsfeest te geven. Een gezellige muziekmiddag, karaoke feest, snackwagen aan de deur, barbecue of all-in catering met biertap, dranken, etcetera. Uw personeel zal er nog lang over napraten, en een goede sfeer op de werkvloer is tegenwoordig erg belangrijk! Uw personeel in het zonnetje zetten is wat wij bij KNAL Verhuur & Catering belangrijk vinden!

offerte-nieuw