Barbecuepakketten Groningen - Complete Barbecue Service

Wij regelen graag uw complete barbecue, al vanaf 10 personen. Vlees, salades, sauzen en eventueel borden, bestek en de afwas (All-In pakket). Uiteraard is ook de BBQ en gas inbegrepen! Geleverd op nette schalen & in koelboxen! Helemaal compleet, alles voor elkaar met onze barbecuepakketten!

Alles goed geregeld: wij regelen borden, bestek, barbecue, gas en na afloop de afwas!

Laat uw barbecue over aan KNAL Verhuur, en er wordt nog lang over nagepraat. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en u hoeft de deur niet meer uit. Niet meer langs de bakker, slager, supermarkt of groothandel. Ook het benodigde servies, de afwas, de barbecue en het gas; wij kunnen het allemaal voor u regelen (afhankelijk van het gekozen pakket natuurlijk)!

Ook stokbrood en kruidenboter zijn inbegrepen in ons Basic & All-In pakket. Desgewenst kunt u ook barbecue bediening inhuren bij ons (€ 35,00 per uur per medewerker).

Compleet verzorgde barbecue thuisbezorgd in Groningen, Drenthe & Friesland

Vanuit Zuidbroek, mooi centraal gelegen in de provincie Groningen, verzorgen wij in de drie noordelijke provincies graag uw barbecue. Onze barbecuepakketten zijn zeer compleet. Bijna alles is inbegrepen voor een voordelige totaalprijs per persoon.

U kunt de barbecuepakketten bij ons afhalen, maar u kunt ook de barbecuepakketten inclusief barbecue en toebehoren thuis laten bezorgen. Dit is mogelijk tot circa 50 kilometer vanaf Zuidbroek. Hiervoor wordt wel een reiskostenvergoeding berekend. Bij grotere barbecues houden we daar natuurlijk rekening mee in de offerte.

Vlees van de slager, brood van de bakker en uitsluitend A-merken!

Alle producten in onze barbecuepakketten zijn van uitstekende kwaliteit. Vlees van de slager, heerlijke stokbrood van de bakker en sauzen van A-merken. De salades zijn overheerlijk en het vlees wordt uiteraard ook netjes op schalen aan u geleverd.

Barbecue pakketten bestellen

Het bestellen van barbecue pakketten kan heel snel en eenvoudig. U kunt direct via de website een offerte aanvragen. Voeg het gewenste barbecuepakket gewoon toe aan uw winkelmandje en vraag direct een offerte aan!

Bellen voor vragen mag natuurlijk altijd. Echter geven wij in verband met grote drukte de voorkeur aan bestellen via onze website.