Zeskamp spellen Huren Groningen | De allerleukste spellen bij ons!

Wilt u een zeskamp, spelweek of burendag organiseren? Huur bij ons voordelig al uw zeskamp spellen. Of u nu op zoek bent naar een compleet pakket aan uitdagende spellen, of eenvoudige Oud Hollandse spelletjes. Bij Knal Verhuur in Zuidbroek vindt u altijd waar u naar op zoek bent: van touwtrekken tot skilatten race, en van springslang tot reuze twister. We hebben de spellen verdeeld in 3 categorieën: zeskamp spellen, populaire spellen en oud hollandse spellen.

Zeskamp spellen te huur in Groningen, Drenthe & Friesland

Toont alle 11 resultaten

Zeskamp Spellen huren in Groningen, Friesland & Drenthe

Veel sportverenigingen en recreatieparken zijn er dol op, de jaarlijkse zeskamp. Een unieke activiteit waar iedereen samenkomt. Je vormt een team met vrienden, familie, buren, kennissen en ga zo maar door. Het maakt allemaal niet uit, als het maar een gezellige en sportieve dag wordt. Als organisatie is het dan natuurlijk van belang dat je leuke spellen en activiteiten hebt bedacht. Pas dan zal het een geslaagde zeskamp worden. Wil je weten welke spellen het best geschikt zijn voor jouw zeskamp of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van een samenstelling van verschillende spellen? Vraag dan hier een offerte aan.

Wie zijn wij

Wij zijn Knal Verhuur, een verhuurorganisatie van attracties, spellen en luchtkussens in Zuidbroek. Wij verhuren onze attributen aan de inwoners van Noord-Nederland. Friesland, Groningen en Drenthe kunnen gebruik maken van onze verhuur eenheden zoals de welbekende zeskamp spellen. En omdat wij op een zeer centrale locatie tussen deze drie provincies liggen kun je je spel, attractie of luchtkussen gemakkelijk zelf afhalen.

Alle verhuureenheden bij ons hebben een drie dagen beleid. Dit beleid staat voor het feit dat wanneer je bij ons wat huurt, je dit attribuut drie dagen in je bezit hebt. De eerste dag kan je het rustig opzetten, de tweede dag maak je er gebruik van en de derde dag moet je alles weer netjes opbergen en terug brengen naar Zuidbroek.

Zie je het niet zo zitten om ons te bezoeken, omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden. Dan kunnen wij je gereserveerde attractie, spel of luchtkussen natuurlijk ook gewoon bezorgen. Helemaal bij een zeskamp is dat handig. Bij een zeskamp wordt vanwege de veiligheid namelijk ook begeleiding gevraagd. Om de deelnemers te ondersteunen bij een moeilijke hindernis of om in te grijpen wanneer iemand zich bezeerd. Ook daarin voorzien wij je graag, om een idee te krijgen van wat dat je gaat kosten kun je geheel vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aanvragen.

Mogelijkheden voor zeskamp

Een zeskamp organiseer je niet zomaar, hier gaat aardig wat voorbereiding aan vooraf. Je begint natuurlijk met het kiezen van leuke activiteiten. Bij Knal Verhuur kunnen wij je verschillende opties bieden zoals een touwtrek touw, een klompenrace, een springslang of een funslang. De meeste activiteiten spreken voor zich, anderen worden waarschijnlijk al snel duidelijk wanneer je er een beetje mee experimenteert. Is het allemaal niet duidelijk dan zit er gelukkig ook nog een duidelijke omschrijving bij ieder spel. Dit voorkomt tevens de alom bekende discussies over vals spelen. Bij een zeskamp is gezelligheid belangrijker dan winnen, maar je hebt er natuurlijk altijd een paar slechte verliezers bij zitten.
Wanneer je besloten hebt of je slechts enkele of meerdere van onze verhuur eenheden wilt huren kun je ons een bericht sturen voor een reservering. Wij controleren dan of de spellen beschikbaar zijn voordat we je reservering bevestigen. Mocht er een spel niet beschikbaar zijn dan zoeken we een ander spel in dezelfde prijscategorie voor je. Wil je eerst een passende offerte ontvangen klik dan hier.