• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Buikschuifbaan huren - Lekker buikglijden met deze Buikglijbaan met Plonsbad!

De buikschuifbaan is, vooral tijdens zomerse dagen, altijd een daverend succes. Lekker spetteren, en razendsnel glijden op je buik dankzij de meegeleverde groene zeep (die natuurlijk niet prikt in de ogen). Jong en oud zullen zich met de buikschuifbaan goed vermaken. Deze attractie is geschikt voor bijna alle leeftijden.

Buikglijden is altijd leuk, voor kinderen én volwassenen!

Heeft u een schoolfeest, laatste schooldag, zeskamp, buurtfeest of burendag? De buikschuifbaan mag niet ontbreken. Gewoon voor de lol, of een speciaal kampioenschap buikschuiven. Voordeel van een opblaasbare baan is dat hij 100% veilig is en deelnemers zich nooit kunnen bezeren aan scherpe of harde onderdelen. Aan het einde van de baan kom je uit in een plonsbad.

Buikglijbaan huren populair voor scholen, zeskampen en campings!

Niet alleen voor een buurtfeest of spelweek is dit een geweldige attractie. Buikschijven wordt vaak verhuurd aan scholen, en in de zomerperiode is een hot item op campings en vakantieparken. Als onderdeel van een zeskamp is het ook een geweldige eyecatcher voor zowel deelnemers als het publiek. Of wat dacht u van de buikschuifbaan als onderdeel van een echte survivaltocht. Vraag naar pakketkorting in combinatie met een stormbaan of bijvoorbeeld de touwtrekbaan!

Meer informatie over Buikschuifbaan

- Ruim 20 meter lang
- Wie schuift het verste?

Basis huurprijs: € 200
Met plonsbad op het einde

 

Direct een offerte aanvragen

BezorgenAfhaalFull service

Bericht

Waar zitten wij?

  • KNAL Verhuur & Catering
  • Weg der Verenigde Naties 2
  • 9636 HW Zuidbroek
  • Telefoon 050 - 211 3800

KNAL Verhuur & Catering Zuidbroek: alles voor uw feestje!

Westerwolde Verhuur