Buikschuifbaan

De buikschuifbaan is, vooral tijdens zomerse dagen, altijd een daverend succes. Lekker spetteren, en razendsnel glijden op je buik dankzij de meegeleverde groene zeep (die natuurlijk niet prikt in de ogen). Jong en oud zullen zich met de buikschuifbaan goed vermaken. Deze attractie is geschikt voor bijna alle leeftijden.

Buikglijden is altijd leuk, voor kinderen én volwassenen!

Heeft u een schoolfeest, laatste schooldag, zeskamp, buurtfeest of burendag? De buikschuifbaan mag niet ontbreken. Gewoon voor de lol, of een speciaal kampioenschap buikschuiven. Voordeel van een opblaasbare baan is dat hij 100% veilig is en deelnemers zich nooit kunnen bezeren aan scherpe of harde onderdelen. Aan het einde van de baan kom je uit in een plonsbad.

Buikglijbaan huren populair voor scholen, zeskampen en campings!

Niet alleen voor een buurtfeest of spelweek is dit een geweldige attractie. Buikschijven wordt vaak verhuurd aan scholen, en in de zomerperiode is een hot item op campings en vakantieparken. Als onderdeel van een zeskamp is het ook een geweldige eyecatcher voor zowel deelnemers als het publiek. Of wat dacht u van de buikschuifbaan als onderdeel van een echte survivaltocht. Vraag naar pakketkorting in combinatie met een stormbaan of bijvoorbeeld de touwtrekbaan!

  • Afmeting: ca. 20 meter lang en 2,5 breed
  • Gewicht: 200 kg
  • Hulp nodig bij opbouwen (2 personen)
  • Groene zeep wordt meegeleverd (prikt niet in de ogen)
Meer informatie over Buikschuifbaan
  • - Ca. 20 meter lang
  • - Wie schuift het verste?
Met plonsbad op het einde
Basis huurprijs (vanaf)
200.00