Springkussen huren Groningen, Drenthe & Friesland: de goedkoopste in de regio!

Een springkussen huren in Groningen? Hieronder ziet u alle springkussens. Maar we bieden natuurlijk ook stormbanen, een rodeostier en leuke waterattracties aan. Maak direct uw keuze. De prijzen zijn afhaalprijzen, tegen meerprijs kunnen wij springkussens natuurlijk ook bezorgen en opbouwen. Springkussens huren in regio Groningen? Dat kan goedkoop via Knal Verhuur. Zoekt u meer spektakel? Kijk ook eens bij onze attracties.

Wij verhuren springkussens in samenwerking met onze partner. Doe uw aanvraag via onze website en u ontvangt een offerte van Lamain Verhuur.

Toont alle 13 resultaten

Een springkussen, stormbaan, rodeostier of super leuke Multiplay springkussen huren? De goedkoopste en beste in de regio; Knal Verhuur in Zuidbroek!

Als u op zoek bent naar een eenvoudig springkussen, een geweldig multiplay springkussen of een grote buikschuifbaan bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Wij verhuren super leuke springkussens, luchtkussens, multiplay kussens en grotere attracties. Een springkussen is een geweldige blikvanger op ieder feestje en evenement, maar bovenal kunt u direct rekenen op tevreden kinderen. En als de kinderen blij zijn; zijn de ouders dat ook natuurlijk! Alles samengevat kunnen we stellen dat goedkoop een springkussen huren in Groningen bij Knal Verhuur altijd een succes is!

Bij sommige springkussens en attracties is begeleiding tevens mogelijk. Dit raden we bijvoorbeeld altijd aan bij de huur van een rodeostier, bungee trampoline of de Space Flight.

Springkussen huren Groningen met bezorging of zelf ophalen met korting

Een springkussen huren is denkbaar op ieder evenement, maar ook steeds vaker worden ze ingehuurd voor een kinderfeestje, bruiloft, tuinfeest of gewoon een verjaardag. Het geeft een extra dimensie aan het feest, en uw gasten zullen er lang over napraten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder formaat luchtkussen. Feestjes vanaf tien tot wel honderden mensen is geen probleem, en desgewenst kunnen we grotere springkussens en attracties verhuren inclusief begeleiding. In verband met grote drukte gaat onze voorkeur altijd uit naar het zelf afhalen en terugbrengen. We kunnen u dan ook een aantrekkelijke korting aanbieden bij afhaal!

Wat voor springkussens kan ik bij jullie huren en wat zijn de kosten?

Springkussen huren Groningen? De goedkoopste in de regio!We verhuren springkussens in allerlei soorten en maten. Een klein exemplaar voor een verjaardag of kinderfeestje, of een groot luchtkasteel voor een schoolfeest of braderie. De modellen die we hebben variëren van springkussen “aap” tot een speciale Schnappi springkussen. Ook leuk zijn de thema kussens, zoals de brandweer, voetbal en octopus. Kortom; er is altijd wel een leuk springkussen te vinden dat past bij uw feest! Al onze springkussens, springkastelen, luchtkussens, luchtkastelen en andere attracties zijn veilig en waar nodig goedgekeurd door keuringsinstituut Vincotte Nederland. Onze Bungee Trampoline attractie is gekeurd door Liftinstituut.

We hebben ze voor u op een rij gezet zodat het makkelijk kiezen is, en bovendien staan alle basisprijzen er direct bij. De prijs bij ons is standaard een afhaalprijs; wilt u een springkussen laten bezorgen, dan berekenen we hiervoor een meerprijs. Dat geldt ook voor het opzetten en weer opruimen. Door dit zelf te doen kunt u makkelijk geld besparen en blijft het huren van een springkussen in Groningen, Drenthe of Friesland lekker goedkoop!

Welke springkussens hebben jullie allemaal?

Ons assortiment is vrij groot, en breidt zich ook snel verder uit. Op dit moment hebben we tientallen springkussens in de verhuur. Dit varieert van klein en goedkoop tot een uitgebreide stormbaan of multiplay voor de wat grotere feesten. We zetten alvast een aantal springkussens op een rij;

 • Springkussen Aap
 • Springkussen Clown
 • Springkussen Octopus
 • Stormbaan Jungle Run
 • Multiplay Krokodil Springkussen
 • Multiplay Super Springkussen
 • Schnappi Fish beweegbaar springkussen
 • Voetbal Springkussen
 • Springkussen Multiplay Mini Aap
 • Springkussen Jungle

Nieuwe luchtkussens in 2018:

 • Multiplay Seaworld
 • Multiplay Piratenschip XL

Nieuwe luchtkussens in 2017:

 • Jungle Mini
 • Kasteel Mini

Ons assortiment wordt steeds uitgebreider. We zijn een snelgroeiend bedrijf en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Op zoek naar een specifiek springkussen? Neem contact op en we kijken wat er mogelijk is!

Soorten springkussen: van Multiplay tot Stormbaan

Er zijn vele soorten springkussens en we leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Standaard springkussen

Mini kasteel Springkussen huren

De gewone springkussens behoeven weinig uitleg. Zeer populair, ze zijn snel en makkelijk op te bouwen en lekker goedkoop!

Multiplay springkussen

Een Multiplay springkussen bevat meerdere speelelementen. Dat kunnen bijvoorbeeld 3D objecten zijn, een glijbaan of een plonsbad. Ook hebben we een Multiplay kussen met een bewegend stuk. Op een Multiplay kussen kunnen de kinderen niet alleen springen maar ook slalommen, kruipen en glijden tussen allerlei attributen door. Extra leuk dus!

Stormbaan

Bij een stormbaan springkussen zijn er nog meer elementen aanwezig. Over het algemeen zijn stormbanen ook een stuk groter dan een gewoon springkussen of Multiplay. Lekker klimmen en klauteren dus tussen allerlei onderdelen door.


Hoe werkt het huren van een springkussen?

Een springkussen huren bij Knal Verhuur & Catering gaat heel makkelijk. Stuur via de website een bericht (via de pagina Offerte Aanvragen). Geef aan welk springkussen en wanneer u deze wilt huren. U kunt aangeven of u direct wilt reserveren of eerst een offerte wilt ontvangen. Of we de bestelling accepteren hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid van het gevraagde springkussen. Mocht deze er niet zijn, dan proberen we altijd iets gelijkwaardig aan te bieden in dezelfde prijscategorie.

Veelgestelde vragen over een springkussen huren

Er worden ons regelmatig vragen gesteld over het huren van een springkussen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Hoe lang huur ik een springkussen?

Genoemde prijzen zijn standaard voor een dag. U mag het kussen de dag ervoor ophalen, en de dag er na terugbrengen.

Kan een springkussen in de regen staan?

Een springkussen met dak kan eventueel in de regen gebruikt worden. Een springkussen zonder dak tijdens de regen gebruiken is niet prettig en raden we ook af. Bovendien kost het veel tijd en energie om een kunnen weer te drogen. Bij voorkeur verhuren we geen springkussens als het regent.

Kan ik annuleren bij regen of storm?

Dat kan: als de weersvoorspelling slecht is heeft u het recht om de reservering om te boeken naar een andere datum binnen een periode van 4 weken. Wilt u de reservering echt helemaal annuleren, dan moeten we hiervoor helaas wel kosten in rekening brengen.

Verhuren jullie alleen in Groningen, Drenthe en Friesland?

Het gebied waar wij ons op richten is Groningen, Drenthe en Friesland. We houden een straal aan van ongeveer 50 kilometer vanaf onze thuisbasis in Zuidbroek (postcode 9636 HT). Is uw feest net buiten dit gebied maar wilt u toch een springkussen huren? Contact opnemen staat altijd vrij, en in een rustige periode is het wellicht toch mogelijk om u van dienst te zijn. Dit hangt natuurlijk ook af van hetgeen u wilt reserveren. Vanwege de reiskosten kunt u voor een simpel springkussen vaak beter iets dichtbij zoeken, terwijl het voor een grotere attractie zeker interessant kan zijn om een stukje verder te rijden.

Op welke plekken hebben jullie al springkussens verhuurd?

Wij hebben voor vele organisaties, scholen, verenigingen en clubs springkussens verhuurd. Dit varieert van de Stad Groningen, tot dorpen als Foxhol, Scheemda, Muntendam of Noordbroek. Onze eigen locatie is op de Gouden Driehoek (bedrijventerrein) in Zuidbroek. Enkele voorbeelden van plaatsen we vaak verhuren: Veendam, Muntendam, Assen, Heiligerlee, Winschoten, Noordbroek, Zuidbroek, Foxhol, Hoogezand, Sappemeer, Slochteren, Siddeburen, Kolham, Scharmer, Harkstede, Schildwolde, Zuidlaren, Midlaren, Borgercompagnie, Kiel-Winneweer, Wildervank, Bareveld, Meeden, Westerlee, Ommelanderwijk, Zuidwending, Nieuw-Scheemda, Het Waar, Nieuwolda, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Midwolda, Beerta, Finsterwolde (Oldambt), Blijham, Wedde, Vriescheloo, Bellingwolde (Bellingwedde) en Vlagtwedde.

Zoals u ziet verhuren wij de meeste springkussens momenteel in de provincie Groningen. Maar ook voor een springkussen huren in Friesland of Drenthe kunt u altijd bij ons terecht. We leveren dus ook met veel plezier in Drachten, Leeuwarden, Hoogeveen, Emmen, Heerenveen, Dokkum, Meppel, Coevorden of Assen. Wilt u een springkussen huren in Groningen, Drenthe of Friesland? Neem contact op voor de mogelijkheden. Maar zelf de producten afhalen (na reservering) is natuurlijk nog goedkoper!