• Weg der Verenigde Naties 2 - 9636 HW - Zuidbroek
  • Verhuur in Groningen, Drenthe & Friesland
  • 050 - 211 3800
Menu

Menu

Rodeostier huren! Goedkoopste in Groningen, Drenthe & Friesland!

De Rodeo Stier is al jarenlang een groot succes op ieder evenement. Wie kan er het langst blijven zitten en weet de stier tot rust te brengen? Ben jij sterker, slimmer en beter dan je tegenstanders en blijf jij minutenlang zitten?

U kunt de rodeostier bij ons alleen boeken inclusief professionele begeleiding voor een afgesproken periode van 2, 3 of 4 uur. We brengen de rodeostier dan bij u op locatie en blijven aanwezig voor de bediening tijdens uw evenement. U bent verzekerd van een geslaagde middag en hoeft zich nergens zorgen over maken. Wij zorgen voor vermaak en iedereen zal blij zijn!

Aantal uur Prijs met begeleiding
2 uur € 250
3 uur € 350
4 uur € 450
Prijzen zijn excl. reiskosten. Wij verwachten hulp van minimaal 2 (sterke) personen op locatie voor de op- en afbouw.

De mechanische rodeostier (ook wel Rodeo Bull genoemd), is dus per uur, per dagdeel of per dag te huur. Natuurlijk kunnen we ook een offerte maken voor een specifieke situatie. In verband met grote drukte raden wij aan om de rodeostier zeker op tijd te bespreken.

Kan ik de Rodeostier zelf bedienen?

Absoluut, want dankzij de automatische programma’s is dit zeer eenvoudig. Stel hem in op en bepaald niveau en u hoeft alleen maar op start en stop te drukken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor “handmatige bediening” waarbij u met de joystick zelf de bewegingen van de stier kunt bepalen!

 

Meer informatie over Rodeostier

- Veilig met certificaat
- Met of zonder begeleiding

3 uur met begeleiding € 350,-
Basis huurprijs (vanaf): 250

 

Direct een offerte aanvragen

BezorgenAfhaalFull service

Bericht