Oud Hollandse spellen huren in Groningen, Drenthe en Friesland

In de categorie Oud Hollandse Spellen bevinden zich diverse leuke spellen uit grootmoeders tijd! Wat denkt u van de ouderwetse sjoelbak, of de zenuwslopende bibberspiraal. Maar ook het welbekende blik gooien, ringwerpen, bingospel, Rad van Avontuur… Kortom talrijke leuke spellen zijn bij ons te huur. Prijzen variëren van 5 tot 25 euro per spel.

Oud Hollandse Spelletjes in Groningen, Friesland & Drenthe!

Huurt u bij ons een pakket met Oud Hollandse spellen en passen ze niet in uw auto? In overleg kunt u met korting een aanhanger huren. Zo kan iedereen genieten van leuke spelen zoals stokvangen, kruisboog schieten, spijkerslaan, ringgooien of een leuk flipperkast spel!

Naast de grote attracties die er bij Knal Verhuur verhuurd worden, hebben wij in ons assortiment ook nog oud Hollandse spelletjes voor je. Wil je even een middag zonder mobieltjes en andere digitale bezigheden, breng je familie, vrienden of collega’s dan even terug in de tijd met een nostalgische middag oud Hollandse spelletjes. En natuurlijk mogen er geen filmpjes of foto’s gemaakt worden terwijl jij je spierballen showt tijdens het spijkerbroek hangen. Want tijdens deze nostalgische middag zijn telefoons dus verboden. Gezelligheid kent geen tijd.

Oud Hollandse spellen

Vroeger liepen veel mensen op klompen en ook tegenwoordig komen er nog steeds veel toeristen verbaasd Nederland binnen als ze zien dat wij niet allemaal nog op klompen lopen. Nederland staat bekend om zijn kenmerken als de tulpen, de drop en de klompen. Een oud Hollands spelletje klompenrace mag daarom ook niet ontbreken op jouw oud Hollandse middag. Maar ook een ouderwets potje sjoelen, zal een glimlach bezorgen op de gezichten van vele deelnemers. Vind je sjoelen wat te simpel, kies dan voor bierpul schuiven, het lijkt op sjoelen maar dan anders.

Wanneer je niet wil kiezen tussen de verschillende mogelijkheden of het spreekt je allemaal net niet genoeg aan. Kies dan voor het traditionele oud Hollandse spellen pakket van Knal Verhuur. Dit pakket wordt in Drenthe, Friesland en Groningen regelmatig verhuurd voor feesten en partijen en is altijd een groots succes. Het pakket bevat ten minste vijf verschillende spellen en is naar wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld een flipperkast krijgen, ringwerpen of trekbiljart spelen. Trekbiljart is echt van vroeger, je opa kan het zich vast nog herinneren, maar jij ook? Met dit pakket met oud Hollandse spellen daag je jong en oud uit om de strijd aan te gaan, zonder gebruik te maken van moderne technieken als bijvoorbeeld je spelcomputer. Je bent helemaal klaar om een middagje terug in de tijd te gaan.

Het oud Hollandse spellenpakket heb je al vanaf 35 euro. Uiteraard is het afhankelijk van je wensen in hoeverre de prijs hiervan op zal lopen. Het zal nooit veel zijn, maar ben je toch benieuwd wat het jou gaat kosten om een nostalgische middag voor jou en je vrienden te organiseren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Oud Hollandse Spelletjes tijdig reserveren

Zoals eerder al vermeld is ons oud Hollandse spellenpakket zeer populair, wanneer je dus een nostalgische middag wil gaan plannen is het belangrijk dat je ons op tijd een berichtje stuurt. Het kan namelijk zomaar zijn dat jouw spellen al vergeven zijn aan een ander. Uiteraard proberen we dan een andere oplossing voor je te vinden, maar het mooiste zou natuurlijk zijn als je kunt spelen wat je zelf hebt uitgezocht. Voor de prijs die staat aangegeven op de website mag je het pakket drie dagen huren. Dit is bij al onze attracties zo, dus ook bij deze. Hier zit namelijk vaak voorbereidingstijd en opbouwwerkzaamheden bij inbegrepen. Bij de oud Hollandse spellen heb je echter niet zoveel voorbereiding nodig, dit betekent optimaal genieten én drie dagen volop plezier!

Ook voor een school is het leuk om deze oud Hollandse spellen te huren. Doordat je er drie dagen gebruik van mag maken zouden alle klassen wel eventjes kunnen spelen. Het is niet heel duur en iedereen heeft er plezier van. Leuk voor een laatste schooldag, start van het schooljaar of juist even lekker als afleiding tussen door. Ieder kind op school wil toch graag ontdekken welke spellen zijn of haar grootouders vroeger speelden. Het is een stukje geschiedenis!