Attractieverhuur Groningen, Friesland & Drenthe - Spellen en attracties huren

Wat is een feestje zonder vermaak? Voor springkussens, spellen en attracties bent u bij KNAL op het juiste adres! We hebben leuke pakketten met Oud Hollandse spellen, maar ook een Rad van Avontuur of Limbo Dansen kunt u bij ons huren. Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgen & opbouw mogelijk tegen meerprijs.

Attracties huren – Rodeostier, Voetbal Attracties en Zeskamp Spellen

We verhuren attracties, spellen, springkussens en meer in verschillende categorieën. Wat dacht u van onze speciale voetbal thema producten? Maar ook de zeskamp spellen doen het altijd goed in verschillende leeftijdsgroepen. Verder mogen we de waterattracties niet vergeten in dit rijtje. We hebben zelfs unieke Aqua Rollers geschikt voor indoor (voor zwembaden)! Ons assortiment is zo uitgebreid dat het hier eigenlijk niet allemaal is te plaatsen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Attractieverhuur in Noord-Nederland

Het jaarlijkse buurtfeest in Groningen, Friesland of Drenthe komt eraan en dit jaar zit jij in de organisatie. Ieder jaar wordt het succes weer overtroffen, nu is de schone taak aan jou om er weer een knalfeest van te maken. Dit jaar geen saaie fietsroute om de tijd te doden en de eerste moeheid in de benen te krijgen, maar misschien wel een heuse stormbaan? Een wedstrijdje spijkerbroekhangen? Of je eigen parcours opzetten met spellen als bierpul schuiven en de klompenrace. Bij Knal Verhuur hebben we voor jou de attracties om er ook echt een knalfeest van te maken. Benieuwd wat we voor jullie buurtfeest kunnen betekenen; vraag hier een gratis offerte aan.

Hoe werkt het verhuur?

De prijzen op onze website zijn over het algemeen afhaalprijzen. Desgewenst kun je een aanhanger bijhuren zodat het transport geen probleem meer is. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, kies er dan voor om de gewenste attracties te laten bezorgen en opbouwen. Dan kan jij je rustig op je luie stoel mentaal voorbereiden op een inspannend feestje. Uiteraard zijn er dan wel reiskosten en op-/afbouw kosten van toepassing.

Wat zijn de mogelijkheden?

Knal Verhuur is een attractie verhuur bedrijf in Groningen met tal van mogelijkheden. Zo leveren wij niet alleen attractieverhuur in Groningen, maar ook in Friesland en Drenthe! Van springkussens tot stormbanen en van sjoelbakken tot voetbal pakketten. Knal Verhuur heeft echt van alles in huis. Kijk rustig eens rond op de website om te zien of er een leuke attractie voor jou tussen zit.

Ook de prijzen van de attracties zijn zeker niet mis. Zo huur je al een rad van fortuin voor dertig euro én dat is dan inclusief het drie dagen beleid. Wil je het wat grootser aanpakken voor bijvoorbeeld de kinderen, kies dan voor het mega populaire happende vis springkussen. Deze vis beweegt zijn lippen terwijl de kinderen springen. Volledig verantwoord en gegarandeerd een ultiem succes. Moet jij een feestje van vorig jaar overtreffen, dan moet je zeker het happende vis springkussen nemen. Hij is gemakkelijk zelf op te zetten voor twee honderd vijftig euro. Te ingewikkeld? Wij doen het graag voor je. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Het is heel begrijpelijk wanneer je er nog niet helemaal uit bent welke attracties je wilt gaan huren, er zijn immers zoveel mogelijkheden. Knal Verhuur is het attractieverhuur bedrijf van Groningen, Friesland en Drenthe. En wij staan bekend om onze kwaliteit en service. Wij adviseren je daarom ook graag over geschikte opties, neem gerust contact met ons op.

Spellen, Oud Hollandse Spelen, attracties, blikvangers, springkussens en meer huren!

Regelmatig krijgen wij de vraag naar Oud Hollandse spelletjes en ander leuk vermaak. Ook dit verhuren wij! Maar daarnaast kunnen we in samenwerking met onze partners ook tientallen springkussens, blikvangers (Sky Tubes), grote en kleine attracties en thema feest artikelen leveren. Bijna alle wensen zijn in overleg te vervullen; wat we zelf niet hebben kunnen we dankzij korte lijnen met enkele collega’s altijd snel én voordelig verhuren.