Menu

Menu

Statafels Goedkoop Huren in Groningen & Drenthe vanaf 5 euro!

Statafels huren in Groningen & Drenthe doet u altijd goedkoop bij KNAL Verhuur in Zuidbroek. De prijzen van statafels beginnen al bij 5 euro per stuk, of met luxe statafel rok vanaf 10 euro per stuk! Prijzen zijn gebaseerd op schoon terug. Schoonmaakkosten voor tafelrokken € 3 bij vuil retour.

Luxe uitstraling op uw feest? Huur statafels met tafelrok (tafelhoes)!

Wil u een luxe uitstraling creëren op uw feest? Of heeft u de statafels nodig voor bijvoorbeeld een beursstand? Dan raden we altijd aan om te kiezen voor een statafel met statafelrok. Hiermee heeft u een zeer luxueuze uitstraling naar uw gasten of klanten.

Statafel met rok

- Statafel incl. nette tafelrok
- Rok moet schoon retour!

Vuil retour: € 3 schoonmaakkosten

Statafel standaard

- Standaard statafel
- Eenvoudige uitvoering

Statafels zijn hartstikke handig om te gebruiken tijdens een feestje. Ze nemen in verhouding weinig ruimte in en er kunnen veel personen bij staan. Ze geven ook een gezellig sfeertje aan ieder feest; lekker met elkaar praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het huren van statafels is veel goedkoper dan zelf aanschaffen. Bovendien hoeft u ze niet opbergen in de schuur; de statafels worden dan letterlijk een sta-in-de-weg. Al vanaf 5 euro huurt u een budget statafel bij ons. Als het budget iets groter is en u het iets luxer wilt aanpakken, raden we aan om de statafels met bijpassende rok (tafelhoes) te huren. Uw feest is gelijk een chique party!