Snackwagens te huur :: Snackwagen, Frietwagen of Verkoopwagen huren

Bent u op zoek naar een snackwagen voor een groot of klein evenement? Wij verhuren snackwagens, frietwagens en andere verkoopwagens. De wagens zijn te huur per dag, maar ook voor langere perioden bijvoorbeeld een week, maand of zelfs half jaar. Ook bezoeken we zelf graag uw feestje zoals een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest!

Snackwagen huren met of zonder personeel?

Bij ons kunt u alle kanten op. Zo kunt u er voor kiezen om een losse snackwagen te huren, maar u kunt ons ook inhuren om bijvoorbeeld op uw bedrijfsfeest al uw medewerkers te voorzien van een patatje met een snack. Ook bezoeken we steeds vaker bruiloften, verjaardagen en tuinfeesten. Wat is er leuker dan uw gasten een heerlijke “vette hap” aan te bieden tijdens het feest!

Snackwagen huren, kopen of leasen? In samenwerking met onze partners regelen wij het graag!

Ook als u een snackwagen voor langere tijd wilt huren kunnen we u voorzien van een passend aanbod. In plaats van leasen kunt u bij ons dan bijvoorbeeld kiezen voor een snackwagen voor de duur van 1 tot 6 maanden. Wilt u zelf een snackwagen, frietwagen of foodtruck aanschaffen? Dan brengen we u graag in contact met onze partners die dit graag voor u regelen!