Partytent huren Winschoten

Voor het goedkoop huren van een partytent in Winschoten is KNAL Verhuur in Zuidbroek dé oplossing in uw regio. Tenten in vele maten van 4×4 (ca. 12 personen) tot partytenten voor honderden mensen. Veelgehuurde afmetingen zijn de 6×3 en de 8×4 tent. De laatste biedt plaats aan ruim 30 personen!

Wat kan ik allemaal huren, en waar moet ik zijn?

Voetbal Springkussen huren

Om te beginnen natuurlijk partytenten. Maar ook als u in Winschoten (of directe omgeving) iets anders wilt huren voor een feestje zijn wij het perfecte adres. Vanuit Zuidbroek verhuren wij namelijk springkussens, attracties, snackwagens, zeskamp spellen, Oud Hollandse spelen en nog veel meer. Wat dacht u van een geweldige Rodeo Stier op uw evenement of feestje in Winschoten? Heeft u een verjaardag en is er iemand 50 geworden? Dan mag een Abraham of Sarah pop niet ontbreken! Zoals u merkt verhuren wij niet alleen partytenten, maar zijn wij een allround feestverhuur bedrijf!

Springkussens, attracties, geluidsinstallatie of aanhanger huren in Winschoten?

Naast het feestverhuur, zoals de springkussens en attracties, voorzien wij ook graag in de verhuur van geluidsinstallaties, karaoke sets en disco verlichting. Maar ook breiden we steeds verder uit met materieel verhuren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een aanhanger huren in Winschoten. Aanhangers zijn ook af te halen in Zuidbroek en worden per dag, weekend of week verhuurd. Een aanhangwagen nodig voor een verhuizing? Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Koelaanhanger huren Groningen Drenthe Friesland Overijssel