Partytent huren in Hoogezand of Veendam

tent-huren-hoogezand-veendam

Een partytent huren voor een feestje hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als u de tent eenvoudig kunt huren in uw eigen regio. KNAL Verhuur in Zuidbroek springt daarop in! Bij ons is het mogelijk om een partytent te huren al vanaf 50 euro voor een heel weekend. Geen dagprijzen, maar gewoon één goedkoop tarief.

Vrijdag halen, maandag terugbrengen. Wij hebben tenten in verschillende afmetingen, zoals 4×4, 6×3, 8×4, 10×4 en 12×6. Maar ook grotere tenten is mogelijk in overleg, tot wel 2500 personen!

Inrichting en Meubilair

Waar kan ik tenten ophalen?

Onze afhaal locatie is in Zuidbroek. Een mooi centraal punt, gemakkelijk te bereiken vanaf Veendam, Hoogezand, Sappemeer, Winschoten, Groningen, Appingedam en Delfzijl. Via de A7 of de N33 bent u in no-time bij ons en haalt u snel uw tent mét eventuele toebehoren op! Sinds 2018 kunt u ons vinden vooraan op het industrieterrein De Gouden Driehoek in Zuidbroek, direct aan de snelweg A7!

Wat verhuren jullie allemaal?

Eigenlijk teveel om op te noemen. Maar om dan toch een paar dingen te noemen: springkussens, tafels, stoelen, biertafels, statafels, mobiele bar, biertap, servies, verlichting, verwarming, Sara en Abraham poppen, Karaoke Sets, geluid, aggregaat, snackwagen, barbecues… samengevat, alles voor uw feestje dus! Speciale wensen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan of bel ons!

Nieuw bij Knal Verhuur: springkussen verhuur!

Vanaf eind 2017 is ons bedrijf sterk gegroeid. Zo hebben we bedrijfsovernames gedaan en hebben we nu ook springkussens en attracties in ons assortiment. U kunt nu dus letterlijk alles voor uw feestje bij ons halen. Ook voor komende jaren hebben we veel plannen. We proberen het assortiment op de website zo volledig mogelijk te houden, maar als u iets zoekt dat we niet op de website hebben staan horen we het natuurlijk graag!