Luxe stackchairs stoelen

Ook voor Luxe Stackchairs stoelen kunt u nu bij ons terecht. Deze stevige stoelen met zwarte of donkerblauwe bekleding doen het erg goed op ieder feest. Geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum, verjaardag en tal van andere gelegenheden. De Stackchairs zitten uitstekend (lekker zachte zitting), zijn zeer solide en geven uw feest net dat beetje extra. Bovendien zijn ze stapelbaar en daardoor eenvoudig te vervoeren of even op te bergen tot het feest begint!

Deze luxe gestoffeerde stoelen zijn nieuw in ons assortiment sinds 2017. Toch worden ze direct al veel verhuurd. Voor ieder feest of evenement regelen wij grote én kleine hoeveelheden stoelen en tafels. Bent u 10 stoelen nodig voor een feestje in uw woonkamer? Of 500 stoelen voor een bijeenkomst, bruiloft, muziekavond of ander evenement? Geen enkel probleem natuurlijk!

Heeft u een voorkeur voor de kleur (keuze uit blauw & zwart), maak dit dan kenbaar bij het aanvragen van de offerte. We zullen proberen rekening te houden met uw wensen, maar kunnen dit niet altijd garanderen wat betreft beschikbaarheid.

Meer informatie over Luxe stackchairs stoelen
  • - Luxe zwarte of blauwe stackchairs
  • - Voor bijvoorbeeld bruiloft
Basis huurprijs (vanaf)
3.45