Minigraver huren Groningen - Graafmachine Verhuur

Een minigraver of minikraan is zeer handig voor vele klussen in de tuin. Bij de aanleg en onderhoud van een tuin, het graven van een vijver, het realiseren van een terras of het bouwen van een garage is een kleine graafmachine het ideale hulpmiddel om de klus snel te klaren. Wij maken het huren van een minigraver betaalbaar, zodat iedereen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland kan profiteren van lage huurprijzen gecombineerd met de goede service van KNAL Verhuur.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat kost een minigraver huren?

Het huren van een minigraver hoeft niet duur te zijn. Al vanaf 145 euro per dag zijn er bij ons mogelijkheden. Dit is goedkoper dan de meeste andere aanbieders. U kunt materiaal dat wij verhuren zelf afhalen of eventueel ook een bijpassende aanhanger huren. Een alternatief is om de machines op locatie te laten bezorgen zodat u gelijk aan de slag kunt. Na de klus halen we hem weer op. Informeer naar transportkosten.

Wat kan ik allemaal met een mini graafmachine?

Wij verhuren professioneel en degelijk materiaal. De machines die u bij ons huurt zijn dus altijd van een goed merk, 100% goedgekeurd in Nederland en u kunt er veilig mee werken. Met een minigraver (in de volksmond vaak minikraan genoemd) is het mogelijk om geulen en greppels te graven, een dijk aan te leggen, bomen, planten en struiken te poten en vijvers te graven. Ook voor het ingraven van kabels is de minikraan zeer handig.

Waar leveren jullie en kan ik zelf ook afhalen?

Vanuit onze locatie in Zuidbroek, centraal gelegen in de provincie Groningen, hanteren we een werkgebied binnen een cirkel van ongeveer 50 kilometer. Dit geldt alleen voor het bezorgen van artikelen; als u zelf een mogelijkheid hebt om de materialen en/of machines bij ons te halen maakt het natuurlijk niks uit waar u weg komt. Desgewenst kunnen we een solide aanhangwagen (tandemasser) meeleveren. Let wel op; rijbewijs BE is hiervoor altijd verplicht, anders mag hier niet mee gereden worden en kunnen/mogen wij u de materialen helaas ook niet meegeven.

Wat zijn alternatieven voor een minikraan?

Een goed alternatief is onze Avant wiellader. Deze mini shovel kan worden uitgerust met een graafarm zodat hij te transformeren is tot een volwaardige minigraver. Bijkomende voordelen van een dergelijke shovel/wiellader zijn dat u met één machine veel meer kunt doen. Zo zijn er diverse hulpstukken leverbaar waardoor u er ook mee kunt tillen (en dus gebruiken als ruwterrein heftruck) of zelfs grasmaaien. Feitelijk is de Avant Shovel die we verhuren een alles-in-één machine waar u elke klus mee klaart!