Biersets

Biertafels en bijbehorende bankjes huren? Deze biersets bieden plaats aan 6 tot 8 personen. Verder zijn de biertafel sets die wij verhuren van een professionele Duitse kwaliteit. Biersets bestaan uit 2 stevige banken en een breed tafelblad. De biertafels zijn 220×60 cm. Genoemde prijs is standaard voor een dag. Weekend en weekprijzen in overleg af te spreken, afhankelijk van het aantal.

Biertafels en banken huren in heel Noord Nederland? Compleet op aanhangwagen mogelijk!

Laat uw feestje niet verpesten door gebroken bankjes (matige bouwmarkt kwaliteit) maar huur goede biertafel sets bij KNAL Verhuur. We hebben ze ruim in voorraad; of u er nu ééntje nodig bent of 40 stuks. Ze kunnen desgewenst geleverd worden op een platte aanhangwagen, zodat u alleen maar aan hoeft koppelen. Of u laat de biertafels (met aanhanger) bezorgen op iedere gewenste locatie in Noord Nederland!

Biertafels huren, waarvoor zijn ze allemaal geschikt?

U kunt de bierbankjes en tafels gebruiken voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld om met z’n allen bij te eten en te drinken. Maar ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op de markt als marktkraam. Of wat dacht u van een nette tafelrok zodat u ze kunt gebruiken voor luxere feestjes. Er zijn vele mogelijkheden waar de biersets zeer goed van pas komen. Huur ze voor een lage prijs bij Knal Verhuur in Zuidbroek. Mét of zonder bezorging in Groningen, Drenthe of Friesland.

Meer informatie over Biersets
  • - Complete Biertafel Set huren
  • - Goedkoopste in regio!
Professionele horeca kwaliteit!
Basis huurprijs (vanaf)
14.00