Horeca apparatuur huren - Groningen & Drenthe

Horeca apparatuur huren voor uw buffet, snackwagen of voor welke gelegenheid dan ook. Huur een frituurpan, frituuroven, chafing dish (warmhoud bakken), gastronorm bakken en eigenlijk alles wat u maar nodig bent voor uw buffet/voedselvoorziening. Verder verhuren wij natuurlijk servies en glaswerk, barbecues en professionele bakplaten en koelkasten en vriezers. Ook voor volledige Barbecuepakketten (all-in) zit u bij ons absoluut goed!

Horeca apparatuur huren voor uw buffet, snackwagen of voor welke gelegenheid dan ook. Huur een frituurpan, frituuroven, chafing dish (warmhoud bakken), gastronorm bakken en eigenlijk alles wat u maar nodig bent voor uw buffet/voedselvoorziening.

Horeca Verhuur

Als het gaat om horeca verhuur denkt u waarschijnlijk als eerste aan allerlei catering equipment. Frituurovens, bakapparatuur, pannen, grillappatuur, barbecues, koffiezetapparaten en percolators. Daarnaast verhuren we ook randzaken voor ieder feest of evenement, zoals servies, borden, glazen en bestek. In overleg zijn er vele mogelijkheden, en als we iets niet hebben gaan we graag voor u op zoek. Het gaat er immers om dat uw feest zonder problemen doorgang kan vinden. Of het nu gaat om professionele steamers, een shoarma grill, elektrische kookplaat of hotdog toestel.

Catering Service ook mogelijk

Wilt u in plaats van losse horeca apparatuur huren gewoon uw catering uitbesteden? Ook dat doen wij graag! Heeft u specifieke wensen, zoals een Hollands Stamppotbuffet of een heerlijk Chinees-Indisch buffet? Wij werken samen met enkele eersteklas koks en collega catering bedrijven, waardoor we vrijwel altijd kunnen voldoen aan uw wens. Als u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt u altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. We gaan graag voor u aan de slag!