Camper huren Groningen - Beerta (Winschoten)

Een camper huren is vandaag de dag zeer populair. Ultieme vrijheid, elke dag een ander plekje in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italie.. Waarom mensen een camper huren? Leuke camperplaatsen bezoeken of een plek op een camping met faciliteiten. Lekker barbecueën en gezellig met het hele gezin onder de luifel genieten van de mooiste uitzichten. Onze camper is van alle gemakken voorzien waaronder airco, cruise control en andere luxe voorzieningen. Populair zijn ook de camperplaatsen en minicampings in Nederland. Wij verhuren onze camper vanaf Camping De Beerte in Beerta, vlakbij Winschoten. Een combinatie van een gezellige minicamping en camperplaats aan het water. Indien gewenst kunt u hier, bij de huur van een camper, gratis een nacht verblijven. Mits er plek beschikbaar is natuurlijk!

Wat zeggen onze camper huurders?

Dennis

Dennis – 6 augustus

Zeer goed en warm contact met Robbie. Legt alles goed uit en is goed bereikbaar bij vragen.

 

Hendriko – 18 augustus

Met deze camper naar Duitsland en Polen geweest. Super camper voor 4 personen en trekt vanwege de kleurstelling aandacht van oud en jong. Voor iemand van rond de 1.90 is het prima vertoeven in deze camper. Camper is zeer compleet uitgerust en beschikt over een garage die groot genoeg is om 4 elektrische steps mee te nemen. Deze zijn echt een aanrader als je verschillende steden gaat bezoeken.

Gezinus – 4 september

Prima camper,super leuk,bedankt.

Pieter – 21 februari

Fijne camper om in rond te reizen met veel ruimte, wij hebben dan ook met veel plezier spanje rond gereisd. Rob geeft een vetrouwd gevoel en een duidelijke uitleg bij het ophalen van de camper en is erg service gericht

Eduard – 10 mei

Wat een superfijne, nette, complete en verzorgde camper hebben wij mogen huren. We zijn vooraf en achteraf goed op de hoogte gehouden met alle benodigde info. Prettige ontvangst waarbij door Robbie alle tijd werd genomen om alles uit te leggen. Ook bij het weer terugbrengen werd alle tijd genomen en oprecht gevraagd naar onze belevenissen. Bij Robbie staat voorop dat je geniet van de camper en je vakantie. Ik beveel hen dan ook van harte aan.