Mega Touwtrekbaan

Met elkaar de strijd aangaan, moge de sterkste winnen. De verliezer valt in het bad met water (evt. te vervangen door kussens).

De Mega Touwtrekbaan is een unieke attractie waarbij steeds 2 personen of 2 teams tegen elkaar strijden. De opblaasbare baan is in totaal ca. 18 meter lang en ook vrij hoog, waardoor de deelnemers voor iedereen goed te aanschouwen zijn. Op de touwtrekbaan staan strepen waarachter ieder team begint. Na het startschot is de uitdaging om het andere team het zwembad in te trekken.

Precies in het midden van de baan is dus een rond zwembad te vinden, die naar wens gevuld kan worden met water óf eventueel kussens (voor als de weersomstandigheden tegen zitten). Ook een mogelijkheid is zeepsop gebruiken of het bad vullen met modder voor een extra effect. Let wel op, in dat geval moet de attractie nadien weer goed gereinigd worden!

Deze touwtrek attractie is zeer spectaculair. Het is een echte klapper tijdens o.a. zeskampen. Combineer het als pakket met een geluids/omroepinstallatie en zoek een enthousiaste presentator. Wedden dat uw evenement een succes wordt!

  • Eén stroomgroep benodigd (2 blowers van 230 volt, totaal 3000 watt)
  • Gewicht touwtrekbaan: ca. 200 kg
  • U dient zelf voor water te zorgen (ongeveer 2000 liter)
Meer informatie over Mega Touwtrekbaan
  • - bijna 20 meter lang
  • - Met water of kussens
Unieke attractie
Basis huurprijs (vanaf)
225.00