Stormbaan Verhuur Groningen, Friesland & Drenthe

Geweldige stormbanen huren in Groningen, Friesland of Drenthe doe je natuurlijk bij Knal Verhuur. Knal Verhuur heeft de leukste stormbanen te huur en ook nog eens lekker goedkoop. U kunt bij ons een stormbaan huren en zelf afhalen, of laten bezorgen. Desgewenst kunnen we ook de begeleiding verzorgen tijdens uw evenement! Stormbaan springkussens zijn er in verschillende soorten en maten. Op dit moment is ons aanbod nog beperkt, maar we verwachten in seizoen 2018 veel nieuwe stormbanen toe te voegen aan ons assortiment. Natuurlijk hebben we een uitgebreid assortiment aan andere springkussens.

Geweldige stormbanen huren in Noord Nederland doe je natuurlijk in Zuidbroek. Knal Verhuur heeft de leukste stormbanen te huur en ook nog eens lekker goedkoop. U kunt bij ons een stormbaan huren en zelf afhalen, of laten bezorgen. Desgewenst kunnen we ook de begeleiding verzorgen tijdens uw evenement! Stormbanen zijn er in verschillende soorten en maten. Op dit moment is ons aanbod nog beperkt, maar we verwachten in seizoen 2018 veel nieuwe stormbanen toe te voegen aan ons assortiment!

Een stormbaan huren is een goede optie voor een buurtfeest, kinderfeest of ander evenement. De stormbanen zijn de overtreffende trap van de gewone springkussens en multiplay springkussens. Bovendien zijn ze er in alle denkbare formaten. Zo verhuren wij een stormbaan van 15 meter, maar er zijn ook stormbanen te huur van wel 30 of zelfs 50 meter lang!

Wat is een stormbaan precies?

Een stormbaan is een langere vorm van een springkussen, met diverse attributen. Denk aan simpele obstakels, maar ook een klimwand, helling, glijbaan of plonsbad is mogelijk. Ook zijn er stormbanen met een hangbrug (een klimnet), een klimtouw, een tunnel om doorheen te kruipen of andere survival elementen. Een stormbaan wordt daarom ook wel eens survivalbaan of hindernisbaan genoemd. Ook zijn er nog speciale waterhindernisbanen, of survivalbanen in een specifiek thema (zoals western, jungle, trein, etcetera).

Stormbaan huren? Welke moet ik kiezen en hoe werkt het reserveren?

Als u een stormbaan wilt huren, kunt u kiezen uit verschillende soorten. Na uw keuze te hebben gemaakt neemt u contact op voor een reservering. De prijs van de verschillende stormbanen varieert van € 200,- tot € 300,-. Alle genoemde prijzen zijn standaard afhaalprijzen. Wilt u een stormbaan, springkussen of attractie gebracht hebben? Neem contact op voor de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij ook de begeleiding op locatie verzorgen.