Bungee Trampoline

Een Bungee Trampoline huren op uw feest of evenement? Deze bungee trampoline is een echte top attractie tijdens burendag, Koningsdag, buurtfeesten of op een markt of braderie. Maar ook tijdens een open dag of jubileum gaat u met deze Bungee Trampoline gegarandeerd succes boeken!

Veiligheid staat bij onze attracties voorop natuurlijk. Deze opblaasbare bungeetrampoline bevat veiligheidsgordels met elastieken. De attractie is uiteraard goedgekeurd met bijbehorende certificaten.

Trampoline huren met professionele begeleiding!

Door de grote veerkracht kunnen er enorme sprongen worden gemaakt. Ook salto’s behoren tot de mogelijkheden. Kinderen zullen nog lang napraten over het springen op deze unieke trampoline. De Bungee Trampoline is alleen te huur inclusief begeleiding door Knal Verhuur. De prijs hiervoor is op aanvraag en afhankelijk van de locatie en de duur van het evenement!

Let op: de minimale leeftijd bij deze attractie is 8 jaar, hiervoor is de attractie goedgekeurd door TUV Nederland. Bij ons huurt u dus altijd een goed onderhouden & veilige bungee trampoline.

Aantal uurPrijs (incl. begeleiding)
2 uur€ 475
3 uur€ 575
4 uur€ 675
Prijzen zijn excl. reiskosten maar altijd inclusief BTW!

Wij verwachten hulp van minimaal 2 (sterke) personen op locatie voor de op- en afbouw. Indien niet mogelijk, graag melden!

Meer informatie over Bungee Trampoline

- Alleen met personeel te huur
- 100% veilig & goedgekeurd!

Begeleiding tegen meerprijs
Basis huurprijs (vanaf): 475.00