Partytent Huren Groningen - Goedkoopste Partytenten Verhuur!

Goedkoop een partytent huren voor ieder feest? Vanaf € 50,- huurt u een partytent! Een partytent huren is ideaal voor een tuinfeest, verjaardag, bruiloft, buurtfeest of groter evenement! Wij bieden de voordeligste tentenverhuur in de provincie Groningen. Daarom geldt bij zelf afhalen = 100% laagste prijs garantie!

Partytent huren Groningen

Als het gaat om het huren van een partytent in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland mag Knal Verhuur zich tot één van de grootste verhuurders rekenen. Jaarlijks verhuren wij honderden partytenten, klein en groot. Wat ons nog sterker maakt is dat u bij ons direct de hele inrichting voor het feestje kunt huren; een ondervloer, tafels en stoelen, verlichting, verwarming, koelkast, barbecue en nog heel veel meer. Zo is uw feestje direct voor elkaar en heeft u achteraf maar één factuur. Makkelijk geregeld dus!

Partytenten koppelen tot een groter geheel

We kunnen meerdere tenten aan elkaar koppelen tot één grote ruimte. Wij verzorgen tenten van 10 tot 2500 personen. Hierboven staan de partytenten tot en met ongeveer 150 personen. Door ze naast elkaar te plaatsen is er een groter geheel te creëren. We kunnen hiervoor regengootjes meeleveren zodat er een waterdichte ruimte ontstaat. Een andere mogelijkheid is te kiezen voor een grotere feesttent. Deze leveren we in samenwerking met onze partners.

Welke partytent kan ik het beste kiezen?

Het kiezen van de juiste afmeting partytent kan erg lastig zijn. We helpen u graag een handje op weg, en daarom vermelden we bij iedere tent voor hoeveel personen deze ongeveer geschikt is. We gaan hierbij uit van zitplaatsen. Als u de tent enkel inricht met statafels kan het genoemde aantal personen met een factor 1,3 vermenigvuldigd worden. In plaats van 30 personen kunnen er dan ca. 40 personen in een tent. U dient natuurlijk ook altijd rekening te houden met extra inrichting in een tent zoals een biertap/bar, koelkasten, verwarming etcetera. Al deze spullen nemen ruimte in, en de tent biedt minder plaats aan gasten. Bij twijfel over welke tent u zult kiezen mag u ons altijd bellen of mailen!

Afmeting tentOppervlaktePers. zittendPers. staandAfhaalprijs
Partytent 4×416 m21216€ 50.00
Partytent 6×318 m21218€ 60.00
Partytent 8×432 m22232€ 70.00
Partytent 10×440 m23040€ 85.00
Partytent 12×672 m25472€ 225.00
Partytent huren prijzen van € 50.00 tot € 280.00

Dag of weekend huren? Zelfde prijs! Altijd goedkoop een tent!

Bij ons betaalt u voor een dag of heel weekend altijd dezelfde prijs! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten!

Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk. Ons dekkingsgebied zijn alle noordelijke provincies (Drenthe, Friesland en natuurlijk Groningen).

Wat betaal ik aan reiskosten en wat kost laten opbouwen en afbreken?

De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld. De reiskosten zijn bij ons standaard € 0,50 per gereden kilometer. Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal vier maal de afstand tussen u en ons moeten afleggen. Het minimum is 15 euro (aangezien onze medewerkers alles moeten in- en uitladen).

In welke regio brengen en halen jullie partytenten?

Als vuistregel houden wij een maximale afstand aan van ongeveer 50 kilometer vanaf onze eigen locatie in Zuidbroek. Dit omvat de gehele provincie Groningen, een groot deel van Drenthe en ongeveer de helft van Friesland. Voor grotere feestjes waarbij u veel spellen huurt maken we natuurlijk graag een uitzondering en rijden we wat verder! Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden.

In welke plaatsen kan ik bij jullie een partytent huren?

In principe is het mogelijk om een tent bij ons te huren in de drie noordelijke provincies (Groningen, Drenthe en Friesland). U kunt bij ons dus sowieso een partytent huren in Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Haren, Appingedam, Leek, Ter Apel, Bedum, Oude Pekela, Sappemeer, Winsum, Musselkanaal, Zuidhorn, Marum, Wildervank, Uithuizen, Scheemda. Maar ook in Friesland, waaronder Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Dokkum. En ook in Drenthe natuurlijk; Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Roden, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde, Zuidlaren…

Kortom, waar u ook een feestje viert, wij helpen u graag met het huren van een partytent, tafels, stoelen, verlichting, biertafels, bierbanken, mobiele taps, en alles wat u verder nodig bent om van uw feest een écht succes te maken!

Is het zelf opbouwen en afbreken moeilijk?

Absoluut niet! De partytenten die wij verhuren zijn eenvoudig zelf op te bouwen. Bij iedere tent leveren we een duidelijke beschrijving met tekeningen. Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent).

Welke extra’s kunnen er bij de tent geleverd worden?

Bijna alles is mogelijk bij KNAL Verhuur. U kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires. Verlichting, verwarming, mobiele bar, barbecue, servies, glaswerk, decoratie, chafing dishes (warmhoud bakken) en vele andere artikelen die u nodig heeft voor uw party.

Partytent huren met vloer: ook dat is mogelijk!

Sinds enige tijd leveren we ook vloeren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is € 2,50 per m2 bij afhaal, € 3,00 bij bezorging en € 4,00 per m2 als wij het moeten leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling. Ter indicatie, een vloer voor een partytent van 8×4 kost € 80,00 bij afhaal en € 128,00 als wij de vloer voor u moeten leggen.

Hoe kunnen we de partytent leuk aankleden/decoreren?

Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a.u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren. Dit kost extra werk om schoon te maken, en indien een tent ernstig vuil retour komt moeten we hiervoor helaas schoonmaakkosten in rekening brengen. Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”