Podium Verhuur - Podiumdelen & Podiumwagen te huur in Groningen, Drenthe & Friesland

Huur goedkoop een podium in Groningen, Drenthe & Friesland. Handige podiumdelen of een complete podiumwagen huren? Neem contact op voor een offerte! Wij verhuren diverse soorten podia. U kunt hierbij denken aan losse podiumdelen waarmee we een podium creëren op maat. Of huur via ons een echte uitklapbare professionele podiumwagen. Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!

Podiumverhuur Evenementen: goedkoop een podium huren in Groningen (Zuidbroek)!

Een podium op uw evenement of feest is natuurlijk een mooie aanblik. Leuk voor artiesten die komen optreden, of voor een spreker. Misschien wel voor een hele band! Dan zit u bij ons helemaal goed, want wij verhuren meerdere soorten en maten podia. Of u nu op zoek bent naar een volwaardige podiumkar of trailer, of dat u podiumdelen wilt plaatsen in een tent: wij helpen u graag!

Podium aanhanger huren

Voor buitenlocaties is het als basis wellicht makkelijk om onze podium aanhanger te huren. Deze is uitklapbaar en met 2 of 3 personen zeer snel te plaatsen. Vervolgens kunt u deze uitbreiden met podiumdelen mocht het benodigde oppervlak groter zijn. De aanhangwagen is eenvoudig te vervoeren en zeer stevig.

Podiumdelen huren

Wij verhuren standaard podiumdelen van 2×1 meter. Ze zijn op hoogte verstelbaar, en daardoor in bijna iedere situatie toe te passen. Desgewenst kunnen we het podium voorzien van podiumrokken, waardoor er een zeer luxe afwerking ontstaat. Vrijwel elk formaat podium is te realiseren. Of u nu een podium van 2×2 wilt of een volledige stage voor bands en artiesten.