Goedkoop Licht, Beeld & Geluid Verhuur in Noord Nederland!

Als u op zoek bent naar een geluidsinstallatie of karaoke set bent u bij KNAL Verhuur in Zuidbroek aan het juiste adres. Wij verhuren diverse geluidssystemen voor iedere gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een makkelijk te gebruiken karaoke set voor uw verjaardag of tuinfeestje, of een complete PA-installatie om een gehele feesttent van geluid te voorzien. Bent u op zoek naar een andere samenstelling dan de standaard installaties hieronder? Bel of mail om uw wensen te bespreken!

Licht, beeld & geluid Verhuur: wat is er mogelijk?

Heel veel! Niet alleen verhuren we eenvoudige Budget Geluidssets, maar ook complete professionele geluidssystemen voor artiesten. Ook specifieke randapparatuur zoals effecten units, een digitale vocalist of echte DJ Mixer. Verder verhuren we beamers, feestverlichting en televisieschermen. Onze prijsstelling is altijd scherp; met veel producten zijn wij de goedkoopste in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland!

Goedkoop geluid huren in Groningen, Drenthe en Friesland

Ons verhuurbedrijf, gevestigd in Zuidbroek, richt zich met name op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We kunnen u voorzien van bijna alle gevraagde artikelen op het gebied van geluid en licht. Maar bovendien zijn wij een allround verhuurbedrijf op het gebied van feestverhuur, en zelfs machines en materieel zoals aggregaten en aanhangwagens. Alles onder één dak bij Knal Verhuur zou dus een passende slogan kunnen zijn.

Professioneel geluid huren?

Naast eenvoudige setjes voor de kleine feestjes kunnen wij ook uitstekend professionele en grote geluidssystemen leveren. Zelf verhuren wij bijvoorbeeld een geluidsset van 2400 Watt RMS, en in samenwerking met onze partners regelen we PA installaties voor grote feesttenten, festivals en meer! Als u nieuwsgierig bent naar de opties die wij u kunnen bieden, kunt u het beste een offerte aanvragen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, en u zult zelf ervaren dat wij voordelig kunnen voorzien in vele wensen!

Licht, beeld, schermen, beamers en meer…

Niet alleen geluid, maar ook andere randzaken zoals licht, beeld/schermen, beamers en effecten huurt u bij ons lekker goedkoop. Voor enkele tientjes huurt u al een Full HD Beamer met een bijpassend projectiescherm. Of wat dacht u van handige draagbare karaoke sets, eveneens compleet met televisie of beamer te huur. Voor ieder budget hebben wij een geschikte oplossing!